Nový asfalt vo vnútrobloku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Poprosim o informaciu, kedy je v plane rekonstrukcia cesty a parkoviska J. Slottu 5 az 16, podobne ako prebehla v susednych vnutroblokoch. Vopred dakujem za info.

19. október 2018

Lubo

Tazko dohladat komu to patri ?
19. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
momentálne nevieme stanoviť termín realizácie, keďže ešte nie je schválený rozpočet mesta na nasledujúce roky. Posúdenie a schválenie realizácie bude aj na novozvolenom mestskom zastupiteľstve a vedení mesta. Lokalitu v podnete však evidujeme, a pokiaľ to bude možné, budeme sa ňou zaoberať.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
19. október 2018

Lubo

Dakujem za odpoved. Cize nie je to v plane. Na zaklade akych kriterii sa posudila, schvalila a zrealizovala uz min. 2. rekonstrukcia ciest a parkovisk v okoli vedlajsich bytovych domov a vnutroblokov ? Nechce sa mi verit, ze by este pretrvala prax z minuleho rezimu, ze sa vybavi...
22. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
realizácia vedľajších vnútroblokov a bytových domov - ciest a parkovísk - bola vykonaná na základe spísanej petície zo 4. 5. 2016 obyvateľmi bytových domov na ulici Juraja Slottu č. 30 - 32 a 36 - 38 a požiadavky poslaneckého výboru mestskej časti (VMČ) tejto mestskej časti.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
22. október 2018

Lubo

Dakujem za upresnenie odpovede. Cize je potrebna peticia, aby sa tymto zaoberalo (asi buduce) zastupitelstvo alebo staci tento odkaz/podnet ? Na vyrub stromu vzdy stacil podnet jedneho (!) obyvatela na mesto, podla Vasich odpovedi a strom bol nenavratne prec. Myslim, ze by sa mal zaviest alebo dodrziavat nejaky system na zverejnovanie, pripomienkovanie, ak sa tyka vnutrobloku alebo casti ako sme napr. zona 3och vnutroblokov na J. Slottu. Ked sa rubali stromy, vchody sa o tom prakticky ani nedozvedeli, ze je nieco v rieseni. A ked sa uz vykonaval vyrub, vtedy sa v den vyrubu (!) alibisticky objavil nejaky oznam s nacrtom, ktory by veru malokto z nezainteresovanych pochopil. Pri poslednom vyrube nabehlo “komando” a nad zaparkovanym autom sa veselo rezalo - bez oznamu. “Vyveska” na stranke mesta je neprehladna/nedohladatelna, napr. ako pri poslednom vyrube. Az v odkaze pre starostu bola informacia ciastocne PO VYRUBE zverejnena.
28. november 2018

Lubo

Cize este raz, A alebo B ? A., staci tento podnet a kontaktovat vybor MC Druzba alebo B., spisat peticiu a kontaktovat vybor MC Druzba Dakujem za upresnenie.
28. november 2018

Matúš G

Lubo, určite B, šak jasne máš napisané v odpovedi od mesta, že bola petícia a tiež sa obrátili na VMČ. Na VMČ veľa ľudí zabúda, ale treba si uvedomiť že sú tam hlavne volení poslanci za danú časť, ktorým by malo na tom záležať čo ľudia potrebujú. Podnet je jednotlivca, pod petíciu máš viac ľudí a má to väčšiu silu.
29. november 2018

Lubo

Kedze kandidatom za stranu SPOLU sa do zastupitelstva nepodarilo dostat ;-), cez FB boli spravou kontaktovani zvysni poslanci MC TT 4, ktori by mali, kvoli vacsine, vediet s tym pohnut, p.: Zaťko, Štefunko, Štefánik, Kollár a Nemčovská. Pani poslankynu Horváthovú sa mi nepodarilo na FB najst. Takato zjavna vec, ako je cesta v havarijnom stave min. od roku 2001, ktora sluzi aj ako chodnik, by sa predsa nemusela vynucovat peticiou.
29. november 2018

Lubica Horvathova

Dobrý deň. V decembri 2018 budeme oficiálne vymenovaní do výboru mestskej časti, kedy budeme poznať aj kompletné zloženie VMČ. V januári, najneskôr vo februári 2019, bude prvé stretnutie VMČ. Budeme radi, ak budete prítomný. Dovtedy sa pokúsime získať čo najviac informácií ako riešiť daný problém.
S úctou, Horváthová
29. november 2018

Lubica Horvathova

Iba dodám, že odpovedám spoločne s ostatnými kolegami, p. Štefunkom, Zaťkom, Kollárom, Štefánikom a p. Nemčovskou. Pekný deň.
19. október 2019

Lubo

Nejake novinky ?
10. máj 2022

Lubo

Nejaky posun v rieseni podnetu ?
11. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, situáciu preveríme, budeme vás informovať.
Kto? Odbor investičnej výstavby

Mesto Trnava
07. február 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
24. marec 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Uz “riesite” 4 roky. Aspon to nekomunikujete. Ked uz vytlacame autodopravu aj spred vchodov v ramci zonacie statickej dopravy v R6, aby chodci mali vacsi zivotny priestor, mohla by uz aspon tato plocha v tvare L dostat hladky povrch, samozrejme aj s vyspadovanim ? Damska obuv, tensia podrazka - treba skusit. Vopred dakujem.
23. apríl 2023

Lubo

Takmer 1700 dni od zadania podnetu.
26. apríl 2023

Lubo

Pre inspiraciu, ak by sa zvolila kompletna rekonstrukcia chodnika aj s vodozadrznim opatrenim, kludne aj pre parkoviska. Nie ako je stale povolovane pri vystabe retazcov v meste.
26. apríl 2023

Lubo

Pre inspiraciu 2 ;)
27. apríl 2023

Hana

Opravdu je tam najhorší povrch pre chodcov na sídlisku Družba!!!
11. jún 2023

Lubo

5 rokov od zadania a spatna vazba preverime. Mame aspon nejaky medzistav riesenia ? Vypracovany projekt ? Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
19. jún 2023

Lubo

Ziadam OPS o znova zaslanie na samospravu. Dakujem. Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený.
07. november 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. V najhustejsie obyvanej casti mesta, kde Druzba ma hustotu na 1km2 asi 11000 ludi, v zone J. Slottu hustota takmer 27000 ludi/km2 (1300 obyvatelov na 220mx220) je chodnik v dezolatnom stave vo dvore Slottu 5-16 + zona je tranzitna pre chodcov nielen zo susednych 2 dvorov, ale su v vyuzivane smer sidlisko Koniarekova, futbalove ihriska, tenisove kurty, skateboard zona a kupaliska. Tuto zonu mesto nevidi uz 5 rokov prioritne riesit. Medzitym boli naplanovane, naprojektovane a davno zrealizovane chodniky v populaciou menej zatazenych zonach. Napr. aktualne je meneny a pred tym uplne schodny asfaltovy chodnik A.Kubinu/Osvaldova za novu clenitu drobnu dlazbu. Ide sa uz 2. krat(!) prerabat vnutroblok… . Je potrebne zadat cez 211, urobit cvicenie s peticiou alebo je potrebne do riesenia zapojit rovno prokuraturu ? Rekapitulacia neriesenia. 2018 - zadanie podnetu 2018 - prva aj posledna reakcia mesta/poslancov (reakciu “preverime…” z 2022 nie je mozne povazovat za odpoved). 2023 - mesto disponuje poziadavkou minimalne o 20 rocnom havarijnom stave - vydrolenie az do hlbky niekolkych cm a zaroven neodvodnene plochy - chodnikov uz 5 rokov. Zatial sa mesto nevyjadrilo k rieseniu.
02. december 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
02. december 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Mesto preveruje uz dalsieho 1,5 roka, neriesi uz takmer 6 rokov….
03. december 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Este davam do pozornosti reakcie poslankyne z roku 2018 (len viac takych odvaznych reakcii poslancov), ktora spomenula, ze daju dokopy co najviac informacii do ich prveho stretnutia v lokalite. Od jej reakcie uz zacal plynut 6. rok, no ziadna spatna vazba “na co pisli”, teda okrem tej zbytocnej reakcie pred 1,5 rokom “preverime”.
12. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.ň
Mesto pripravuje investičné akcie a následne postupne vyhodnocuje, pristupuje k revitalizácii vnútroblokových priestorov v jednotlivých lokalitách mesta. Vzhľadom na finančnú náročnosť sú realizácie rozložené na dlhšie časové obdobia a preto nedokážeme presne určiť, v akom časovom horizonte príde k revitalizácii aj tohto vnútroblokového priestoru. Príkladom uvádzame, že v mestskej časti Východ - Trnava boli zrealizované „Agátka - revitalizácia priestoru medzi ulicami Hlboká a Vl. Clementisa“ a zároveň prebieha proces prípravy revitalizácie ihriska medzi ulicami T. Tekela a J. Slotu a revitalizácie vnútrobloku na Ulici Spartakovská.
Kto? referát technických činnosti dopravy

Mesto Trnava
12. január 2024

Lubo

Dakujem za odpoved. Skoda pisat.
13. január 2024

Lubo

Ze Vam nie je trapno, pri takejto odpovedi. Poziadavka je tu od 2018!!!
24. január 2024

Lubo

Pozdravujem poslancov VMC Vychod, zvlast pani Horvatovu. Mozeme pokracovat v diskusi z FB. Z mojej strany uz neviem, cim este prispiet.
24. január 2024

Lubo

A mimochodom, vsimnite si to listie. Niektore je este zo sezony 22/23. Fakt neprehanam.
25. január 2024

Lubo

Dalsi tip na novy povrch.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania