Odstavený starý karavan

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Denisa 16. októbra 2018

Dobrý deň,
v obytnej zóne za vchodom Špačinskej cesty č.22 parkuje od júna karavan, ktorý nikto nepoužíva a berie parkovacie miesto ľuďom, ktorí bývajú na Špačinskej ceste. Karavan tu stojí vkuse 1/2 roka. Majiteľ karavanu v danej zóne nebýva.

16. október 2018

Denisa

ešte by som rada dodala že karavan má ŠPZ- PK140YC čo je (bratislavský kraj)....
17. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme preverili priamo na mieste. Uvedené vozidlo stojí v súlade so všeobecne záväznými pravidlami cestnej premávky na verejnom parkovisku. Státie na tomto parkovisku mu nezakazuje žiadna dopravná značka. Za súčasného stavu neexistuje zákonný dôvod vyzvať držiteľa vozidla, aby ho odstránil.

Mestská polícia mesta Trnava
17. október 2018

Peter

Riesenim by bolo osadenie dopravnej znacky Parkovisko s dodatkovou tabulkou s piktogramom osobneho automobilu. Tym by sa mohli subezne riesit aj problemy dodavkovych automobilov zaparkovanych krizom cez 3 parkovacie miesta.

Inak deje sa to aj v inych lokalitach, majitel obytneho privesu namiesto toho, aby si ho mimo casu (dlhsieho) pouzivania odparkoval niekde na dlhodobe stojisko / dvor, tak ho odstavi niekde na sidlisko.
18. október 2018

Fredy

Zvláštne je, že majitelia prívesov nemajú obavu o osud prívesu pri očividnom dlhšom odstavení bez kontroly na jednom mieste.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania