Nefunkčná signalizácia tlačidla

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mike8 30. októbra 2018

Signalizácia tlačidlom ktorá informuje chodcu o tom, že je potrebné počkať na prechod cez prechod pre chodcov nefunguje. Po viacnásobnom stlačení tlačidla, tlačidlo nesvieti. Je potrebné preveriť tlačidlo alebo osvetľovacie teliesko.

25. november 2018

Pavol

Aktuálny stav dňa 25.11.2018: signalizácia stále neoprávená. Prikladám fotografiu.
26. december 2018

Pavol

Ulica Hlboká-Dopravné značenie-iné

Priechod pre chodcov ktorý sa nachádza na Hlbokej ulici je doplnený o tlačidlá ktoré zaradia "zelenú" pre chodcov. Na jednej strane priechodu je tlačidlo funkčné (svieti), na druhej strane tlačidlo nesvieti ako je možné vidieť na priloženej foto. Doporučujem zabezpečiť potrebnú údržbu a opravu keďže je uvedený stav nejasný či je vôbec prechod elektricy ovládaný. Ďakujem
11. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
tlačidlo na semafore je opravené. Ak aj tlačidlo nesvieti, neznamená to, že je signalizácia nefunkčná.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb

Odbor dopravy a komunálnych služieb
25. február 2019

Patrik

Ulica Hlboká-semafor-zle nastavený

Prechod pre chodcov zle nastavený interval pre prechod cez cestu, chodci na prechod majú pár sekúnd a v strede cesty už majú červenú.
02. marec 2019

Štefan

To je signál na to, aby ďalší chodci už nevstupovali na cestu. Ty ktorý tam už vstúpili môžu pokračovať v chôdzi až do konca. Autá nedostanú hneď zelenú.
06. november 2019

Róbert

Ulica Hlboká-semafor-zle nastavený

Na semafore pre chodcov trva zelena 5 sekund stihol som spraviť 6 krokov a to som mladý človek no neprešiel som ani 2 pruhy a už bola červená ako mám prejsť 4 prudovu cestu?prosím o nápravu
09. november 2019

Štefan

Keď skočí červená, to neznamená, že tej chvíli musíte zastať, alebo rýchlo bežať. Vy ešte prejdete, pretože autá majú stále červenú. Počíta sa s nejakou dobou dochádzania. Červená je pre tých čo by chceli vstúpiť na vozovku, aby tak nerobili, pretože neprejdu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania