Neoznačené čiary parkovacích miest

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Mike8 31. októbra 2018

Na Botanickej ulici (pred obchodom Coop Jednota) sa nachádzajú neoznačené parkovacie miesta. Uvedená situácia spôsobuje veľmi veľa problémov ktoré som musel riešiť už aj privolaním mestskej polície a aj štátnej polície SR. Pokiaľ nebude uvedená plocha označená vodorovným alebo zvislým dopravným značením, situácia bude stále problematická a nebezpečná. Žiadam o urýchlené osadenie dopravnej značky alebo označenie parkovacích miest.

10. november 2018

navstevnik

A toto sa bude riesit?
25. apríl 2021

Mike8

Pekný deň prajem.
Musím opätovne reagovať na starší - nevyriešený podnet. Na Botanickej ul. sa nachádza nedostatok parkovacích miest. Miesta na parkovanie sú často nevhodné obsadzované - nevhodné parkujúcimi autami. Značenie na parkovacej ploche v podstate neexistuje. Žiadam mesto o zabezpečenie značenia parkovacích miest, ktoré sa nachádzajú na pozemkoch mesta. Problém je vhodné riešiť. Ďakujem.
23. november 2021

Mike8

Pekný deň prajem. Chcem upozorniť na fakt, že mesto na tento podnet nereaguje. Domnievam sa, že keďže sa jedná o parkovisko v správe mesta, mesto je povinné sa o parkovisko aj starať. Označenie už vyblednutých parkovacích čiar by malo byť samozrejmosťou. Opakovane sa stáva, že vozidla parkujú rôzne a kultúra parkovania je zlá. Značenie by aspoň pomohlo niektorých šoférov usmerniť. ďakujem za riesenie
23. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
24. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
celý úsek Botanickej ulice sa bude rekonštruovať, v súčasnosti prebieha proces prípravy projektov a povolení potrebných k realizácii. Súčasťou rekonštrukcie ja aj úprava parkoviska.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania