Neporiadok na stojisku 366

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Gabriela 31. októbra 2018

Na stojisku 366 bol rozliaty olej. Problem nebol dostatocne dorieseny,...Na stojisku c. 366 (oproti vchodu Beethowenova 7) a v jeho bezprostrednej blizkosti najdete stare noviny aj porozbijane sklo, navyse stale stupate po oleji....Kto zodpoveda za cistotu stojisk na komunalny odpad ?????

09. november 2018

navstevnik

Nezabudli ste na toto tu?
13. november 2018

Gabriela

????
13. november 2018

Gabriela

Ten rozliaty olej zakamuflivali pracovnici ASA tak, ze na miesto, ktore bolo evidentne znecistene olejom potiahli smetnu nadobu... A je to!!! Clovek sa nestaci cudovat nad pristupom kompetentnych!
19. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme zadali spolupracujúcej firme.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
05. február 2019

Gabriela

Dorazne ziadame mesto a spolupracujuce spolocnosti o RIESENIE problemu, vzhladom na evidentne sa zhorsujuci stav stojiska cislo 366! Odvolavame sa na Obciansky zakonnik upavujuci susedske vztahy... v pripade neriesenia , resp. Ignorovania problemu budeme ziadat zrusenie - premiestnenie daneho stojiska pred bytovu jednotku, ktorej obyvatelia maju doma cisto, ale toto dokazu urobit pri smetnych nadobach.... Za pochopenie dakujem.
05. február 2019

Gabriela

Ulica Ludvika van Beethovena-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Dobry den, chcem upozornit na nepotiadok na stojisku c. 366 s konstatovanim, ze situacia vsetkych stojisk na Prednadrazi je zalostna !!! Ziadam samospravu o riesenie problemu ako aj o odpoved na otazku: "Kto zodpoveda za cistotu stojisk?" Dakujem.
09. február 2019

Gabriela

Preco sa dany problem dlhodobo IGNORUJE a NERIiESI ?????
13. august 2019

Gabriela

Ulica Botanická-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Dobry den, ziadame o upratanie stojiska c. 366. Po vyvezeni skleneho odpadu zostali kusky skla v uvedenom stojisku c.366. Dalej prosime Samospravu o riesenie nevyvezeneho odpadu - viackrat sa opakujuci problem. Na stojisku su 2 kontajnery na bezny komunalny odpad. Dnes, 12.8.2019 vyprazdnili pracovnici ASA len 1. Druhy je plny do polovice. Moze byt toto dovodom nevyvezenia odpadu, ked teplota vonku je 35 stupnov C ??? Okolim sa siriaci zapach je maximalne neprijemny... za pochopenie dakuju obyvatelia danej lokality.
05. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na podnet sme upozornili spolupracujúcu firmu, aj s výzvou, aby upozornili osádky áut na nekvalitné dočisťovanie stojísk, takisto po vyprázdnení kontajnerov na sklo.
Kto? FCC Trnava, s. r. o.
Kedy? september 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
18. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v roku 2021 boli v tejto lokalite vybudované polopodzemné kontajnery a staré stojiská boli zrušené.
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania