Vyprázdňovanie smetných košov v promenáde

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Simon Kollar 13. novembra 2018

Bolo by na mieste kontaktovať firmu, ktorá je zodpovedná za vyprázdňovanie smetných nádob v promenáde ohľadne inštruovania zamestnancov. Koše sú uzamknuté (zrejme kvôli tomu aby sa zamedzilo krádeži), ale zamestnanec by ich pri vysýpaní mohol odomykať, nielen rukou vyberať odpadky, na ktoré dosiahne, ostatné nechával v koši a popritom vysýpal smeti okolo koša.

13. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme zadali na vyriešenie spolupracujúcej firme.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
14. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet je už vyriešený. Upozornili sme naň firmu FCC, ktorá vysýpa koše v promenáde, a zároveň uverejňujeme aj ich stanovisko k problému:
"Zodpovedné posádky upozorníme, aby k takémuto konaniu nedochádzalo, ale na ich obhajobu uvádzame, že pracovníci vyťahujú odpad ručne iba zo smetiakov, v ktorých je minimálne množstvo odpadu, a preto by odomyknanie košov pracovníkov zbytočne zdržovalo.
Napriek uzamykaniu košov si však niektorí občania dajú tú námahu, že tieto zámky odmontujú a ukradnú ich. Vložky na smeti potom končia v Trnávke, ako dokazujú fotografie z dnešného dňa. Zároveň sa nám začal v promenáde objavovať cudzí odpad vo vreciach."

Odbor dopravy a komunálnych služieb
15. november 2018

Účet deaktivovaný

Treba popozerat ten prineseny odpad,nieco sa tam uz len najde co ukaze na majitela..
19. november 2018

Ladislav

Dobry den.Ten cudzi odpad nebol zamerne ulozeny pri kosi ale islo o akciu stredoskolakov z Obchodnej akademie ktory si spravili cas a na svoje naklady zakupili vrecia a vycistili Promenadu od odpadkov.Samozrejme som im bol pomoct a chcel som to na drhy den nahlasit ale bolo to odtial vyvezene firmou Fcc.Dakujem za pochopenie.
20. november 2018

Účet deaktivovaný

Ladislav,,klobuk dole,pekna akcia..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania