Nádoba na psie exkrementy

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Jana 14. novembra 2018

Chýbajúca nádoba na psie exkrementy na Špačinskej ulici. Ideálne by bolo osadiť ju pred veterinárnu ambulanciu na rohu Špačinskej ulice a Ulice Š. Fidlíka (viď foto). Množstvo psov pohybujúcich sa po tejto časti ulice (nielen z okolitých domov ale aj v dôsledku prítomných prevádzok) zanecháva značné množstvo exkrementov a majitelia, hoc by aj chceli, nemajú možnosť ich nikde vyhodiť. Najbližší smetný kôš sa nachádza na autobusovej zastávke na Námestí slovenského učeného tovarišstva a býva pravidelne preplnený.

15. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
koše na psie exkrementy sa osádzajú len na plochách vyhradených na venčenie v zmysle platného VZN 485 (http://www.trnava.sk/sk/vseobecne-zavazne-nariadenie/485). Dodávame, že v tejto lokalite bol nedávno osadený malý smetný kôš v neďalekom parčíku pri semafore na Špačinskej ulici.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
15. november 2018

Jana Slováková

Ďakujem za odpoveď,
avšak v tom prípade potom nevidím dôvod, prečo bol takýto smetný kôš na psie exkrementy osadený pri zrekonštruovanej lávke na Vajslovej ulici (navyše sa v tesnej blízkosti nachádzajú 2 ďalšie malé smetné koše na komunálny odpad), nakoľko táto časť mesta nie je vyhradená plocha na venčenie. V tom prípade totiž Vaše argumenty strácajú zmysel.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania