Nebezpečná a poškodená asfaltová plocha ihriska

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Július Gajarský 14. novembra 2018

Asfaltová plocha na ihrisku medzi blokmi je poškodená, nerovná a prerastená trávou. Na asfaltovom povrchu je viacero výtlkov. Hrozí úraz pri pohybe na nerovnej ploche.

05. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ako bolo spomenuté aj v podnete týkajúcom sa priľahlého ihriska v tejto lokalite (https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/60110/nebezpecne-prvky-na-detskom-ihrisku-na-spartakovskej), problémy v celom vnútrobloku evidujeme. Budeme ho riešiť komplexne ako súvislé územie. Požiadavku na vypracovanie plánov (a ďalšie potrebné kroky) na revitalizáciu územia zaradíme do rozpočtu na nasledujúce obdobie.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
14. august 2019

Lukáš Hrčka

Ulica Spartakovská-detské ihrisko-potrebná údržba

Prosim Vas o nutnu opravu priestoru vo vnutrobloku medzi 12. p BJ na ulici Spartakovska (Spartakovska 1,2,3,4,8 a 9). Viem ze na komplexnu obnovu treba vypracovat projekt, co sa zatial nestalo rozumiem ze sa neda vsetko naraz), ale prosim aspon o udrzbu betonovej plochy, ktora by mala sluzit ako ihrisko pre deti na rozne loptove hry. V tesnej blizkosti ihriska je vyse 430 bytov, v ktorych je mnozstvo deti a je to vidiet aj na samotnom ihrisku v podvecernych hodinach. Hrava sa na nom niekolko az desiatok deti, sam som bol svedkom, takmer kazdy den, ako sa deti potkynali o trsy trav, ktore trcia z betonovej plochy a rovnako aj o nerovnostii, ktore na tejto ploche su a s placom a roznymi odreninami odchadzali domov. Bolo by prosim mozne aspon tuto plochu dat do poriadku? Dakujem velmi pekne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania