Osvetlenie schodiska

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Marek 15. novembra 2018

Vybudovanie osvetlenia na schodisku pri ZS Spartakovska, je tam jedna uboha lampa 15 m od schodov, chodia tade domov deti,zeny vo vecernych hodinach a je tam strasna tma.

21. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pre zlepšenie svetelných pomerov v danej lokalite bude zrealizovaná prekládka jedného stožiaru, ktorý sa teraz nachádza cca 8 m od schodiska. Preložíme ho bližšie ku schodisku do konca kalendárneho roka 2018.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
21. november 2018

Marek

To je fakt za tazko tam dat aspon este jednu lampu?!!ved ta jedna lampa to schodisko cele neosvetli
23. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
doplnenie nového verejného osvetlenia je dlhodobý proces – najskôr musí byť zaradené do rozpočtu, musí vzniknúť projekt, je potrebné ohlásenie drobnej stavby, verejné obstarávanie a realizácia. Takýto proces by trval cca trištvrte roka a v tohtoročnom rozpočte toto doplnenie osvetlenia nebolo zaradené. V budúcoročnom rozpočte tiež naň nie sú voľné finančné prostriedky.
Podnet sme aj s technikom preverili na mieste. Aby sme vyšli v ústrety požiadavke občanov, zvolili sme také riešenie, ktoré dokážeme zrealizovať čo najskôr. Keď sa preloží jestvujúci stožiar bližšie ku schodisku a osadíme naň nové širokospektrálne LED svietidlá, nie je nutné dopĺňať novú lampu, pretože osvetlenie schodiska bude dostatočné.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
23. november 2018

Marek

Ok
19. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prekládka stožiara k schodisku a osadenie nových LED svietidiel je zrealizované, pri večernej kontrole technik skonštatoval, že osvetlenie schodiska sa veľmi zlepšilo a je postačujúce. Podnet je vyriešený.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
19. december 2018

Marek

dakujem,je mozne vyriesit osvetlenie medzi zimakom a agatkou?je tam iba jedna slaba lampa a plus ako sa schadza z lavky zo city areny po chodniku agatkou,tam je uplna tma bez jedinej lampy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania