Parkovanie pri gymnáziu Na hlinach

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Účet deaktivovaný 21. novembra 2018

Pekny den,dalsi problem z parkovanim a to je gymnazium Na hlinach.
Doba je taka ze uz aj ziaci chodia na autach,motorkach do skoly,to je samozrejme v poriadku,tu ide len oto ze tyto ziaci zastavaju parkovanie domacim aj ked gymnazium ma svoje velke parkovisko,miesta na cca 40 aut,na ktorom cez vyucovanie stoji mozno 5-10 aut aj to profesorov a kuchariek/ dnes sa cudujem 16/,to iste je aj pri rodicovskom,rodicia parkuju kade tade a domaci nema kde.Mnoho krat sa stalo/nepisem ze len od studentov/ze drcnu niekomu auto a odidu...dalsia vec su rodicia ktory vozia deti do skoly,preco sa neotacaju na parkovisku gymnazia .No a to nepisem o podzemnom parkovisku kde sa zmesti cca 50 aut.Myslim ze po rozhovore z riaditelom gymnazia by sa to dalo riesit,dakujem..

21. november 2018

kolombo

Jediné riešenie je postaviť parkovací dom a potom spustiť parkovaciu politiku.
21. november 2018

Citizen

Treba si ale uvedomit , ze parkovaci dom mozno vela ludi poklada za samozrejmost ale otazne je ako ludia zareaguju ked zistia ze to nebude zadarmo. Taktiez ocakavam ,ze vela ludi nebude suhlasit s vystavbou. Ale pravdou je , ze situaciu uz treba dako doriesit.
21. november 2018

Účet deaktivovaný

Kolombo ty pozitivista :) suhlasim...
Citizen povedzme si takto,kto nato bude mat ten bude parkovsy v dome,uvolnia sa miesta vonku k tomu rez.karta na jedno auto zadara dalsie za peniaze a je vymalovane,,mozno,
Videl som ako by ten dom vyzeral,pekny,zstravneny no na selrzianske ho nechcu pritom by bol tichy bez emisii..uvidime
22. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe podnetu sme kontaktovali Gymnázium Jána Hollého v Trnave, kde sme sa dozvedeli, že študentom, ktorí používajú motorové vozidlá, vedenie gymnázia nebráni, aby parkovali na oplotenom parkovisku gymnázia. Či parkujú na tomto parkovisku, alebo na verejných parkoviskách, je ich slobodná voľba. Informácia o Vašom podnete bola zaslaná aj vedeniu gymnázia.

Mestská polícia mesta Trnava
22. november 2018

Účet deaktivovaný

Dakujem za odpoved ano je to ich slobodna volba,tu ide o princip,idem do skoly parkujem vo dvore a nezastavam miesta domacim,no ked zavolaju zo skoly ze niekto v noci zaparkuje nevhodne pri gymnaziu tak uz mestska policia zasahuje.
Vedenie im nebrani no zjavne ich ani neupozornilo ze skolske parkovisko mozu vyuzivat,tak isto aj na rodicovskom a podobnych akciach gymnazia,bever je rodicko,rodicia popchaju auta kde sa da,tefa okrem skolskeho parkoviska a domaci ked idu z prace nemaju kde zaparkovat,
22. november 2018

Účet deaktivovaný

NEVYRIEŠENÝ !!!!
23. november 2018

Účet deaktivovaný

Dobre rano,tak este k vyjadreniu vedenia gymnazia Na hlinach,rano som sa rozpraval zo zamestnancom gymnazia o parkovani v ich dvore,vyvolenych par studentov tam parkovat mozr,no oficialnr je tam pre studentov PARKOVANIE ZAKAZANE,riaditela hneva to ze ked mu pride navsteva,kontrola tak nemaju kde parkovat,takze taka je pravda..vidim ze o riesenie parkovania na sidlisku nema zaujem ani riaditel ano mesto
23. november 2018

Fredy

Slušný občan, v podnete píšeš, že nepíšeš na gymnáziu o dajakom podzemnom parkovisku pre cca 50 áut, citujem „No a to nepisem o podzemnom parkovisku kde sa zmesti cca 50 aut.“. Skús nám niečo napísať aj o tom podzemnom parkovisku. Podľa tvojich pozorovaní a tvrdení, by malo gymnázium Na hlinách disponovať cca 40 parkovacími miestami na povrchu a cca 50 v podzemí, z ktorých typicky sa využíva 5-10, špičkovo maximálne 16.
To obnáša spolu cca 90 miest, po odpočítaní maxima 16 a rezervy pre návštevy napr. 5 miest zostáva trvale nevyužívaných cca 70 miest.
To je informácia, ktorá, ak je pravdivá, by mohla byť cenná a podnetná na ďaľšie spracovanie pre vedenie mesta (zatiaľ sa vyjadrila iba mestská polícia ) v snahe o zlepšenie parkovacích pomerov na sídlisku Na hlinách.

Ako to teda je ?
23. november 2018

Účet deaktivovaný

FREDY,beriem aj vyjadrenie m.policie odpovedala v svojom rozsahu,,,
Co sa tyka parkovacich miest ano vonku na dvore je vyuzitych cez vyucovanie cca do 20 miest,no vidim aj to ze studenti parkuju aj vonku,ten ostatok je podzemnych,za prve viem ako to podzemie vypada rozlohovo,za druhe skola tam pravdepododobne nema ziadnu ucebnu,to by sa tam muselo ucit pri umelom svetle co pochybujem,najtiaz tam mozu skladovat nejake nepotrebne veci,za tretie mam info od zamestnancov skoly...dalej doplnim na druhy tyzden..
No to vonkajsie parkovisko by mohla skola na vikend posunut ludom,je zamknite,no ako dosiahnut ako aby v pondelok bolo parkovisko prazdne cca o siestej to neviem a pocul som aj to ze niekto chcel podzemie do prenajmu na parkovanie ale vedenie skoly nesuhlasilo,,pekny den

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania