Ulica Botanická-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mike8 02. januára 2019

Pekný večer prajem.
Chcel by som informovať zodpovedných, že na Botanickej ulici sa nachádza po starom stánku ktorý bol umiestnený na tráve plocha ktorá je zastavaná veľkými betónovými kockami ktoré predstavuje nelegálnu skládku odpadu. Predmetný stav je uvedený na priložených fotografiách. Žiadam zodpovedných o odstránenie uvedeného betónového "odpadu" (betónových kociek) a výsadbu tráv. Za vyriešenie podnetu ďakujem.

10. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetný pozemok je vo vlastníctve Mesta Trnava. Do augusta 2017 tam bol umiestnený predajný stánok Biogal. Keď bol stánok odstránený, pozemok pod ním bol riadne upravený a zatrávnený. Kocky, ktoré na mieste zostali, nemajú súvis so spomenutým stánkom, preto nemôžeme chcieť od spoločnosti Biogal, aby riešil odstránenie zvyšku dlažby, o ktorej sa nevie, kedy a kým bola vytvorená.
Úsek starostlivosti o zeleň dá úsek zatrávniť po odstránení dlažobných kociek Odborom dopravy a komunálnych služieb. Pri množstve podnetov adresovaných na tento odbor však prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení podnetu.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? 2019

Odbor stavebný a životného prostredia
01. september 2019

Mike8

Podnet bol vyriešený ako dokladá priložené foto. Ďakujem za realizáciu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania