Ulica gen. Goliána-neporiadok a odpadky-neodpratané lístie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
marika 17. januára 2019

je po sviatkoch, pekné počasie, vie niekto dať odpoveď kedy sa bude konať zabudnuté "jesenné" upratovanie sídliska, priestorov medzi blokmi /lístie, smeti!" ...všetky dané podnety sú zrejme aktuálne aj teraz...okolie nákupného centra, pošty, hygieny , konečnej zastávky, parkoviská!

17. január 2019

Micro

Až keď to trošku vyhnije...
17. január 2019

jozef

Tento problém a bor,,,, bol v komentároch xkrát vľani na tejto stránke, nič sa neurobilo, kašlú nato, je to tam naozaj humus, ukážka " poriadku " 21 storočia, dokedy, čo robia poslanci za túto mestskú časť, čo nemajú oči, dúfajme ,že sa niečo pohne, inak všetko sa sústreďuje väčšinou len na stred mesta, choďte sa opýtať do Zlína ako riešia mestské časti, každú časť má jeden koordinátor a ten sa stará, a preto je tam poriadok ne jednotku, to by bolo rečí na odkaze v pred r.2014 ako sa samospráva nestará, apropo polícia tam nerobí vôbec nič ,len ako vždy prejde na aute a koniec.
17. január 2019

Micro

Máme to, čo sme si zvolili.
17. január 2019

Matúš G

Čata už upratuje pri bistre na Golianovej 1.
17. január 2019

marika

dnes som volala na 4 čísla zodpovedných "mesta" nik nedvihol...čo myslím, že by sa stať nemalo. A že upratujú pri hlavnom ťahu? preboha, veď to tam vyzeralo ako na Luníku...od rána by mali byť cca pri 32-ke
17. január 2019

Tatiana

Takto špinavá Trnava ešte nebola...takto to vypadá aj na Prednádraží. Mesto sa vyhovára, že majú nového dodávateľa na čistenie mesta....a čo robia naši nezamestnaní???

Tatiana
17. január 2019

kolombo

Tatiana a čo to má spoločné s nezamestnanými?Mesto a ani štát ich nijako nemôže donútiť ísť vykonávať verejnoprospešné práce!Micro my sme spokojní s voľbami.Vždy je v meste špina či bordel.Stále to ale tam hádžu ľudia,ktorí žijú medzi nami.Proste prasiatka.
17. január 2019

Micro

...ale toto nie je neporiadok po prasiatkach - to sú neupratané listy po celom meste
17. január 2019

marika

neviem z koho si chce Matúš G robiť srandu, no dnes na Golianovej 1 žiadna čata nebola...bola som sa tam pozrieť, okolo bloku, čo sa prerába je katastrofa...nemal by byť zodpovedný zhotoviteľ? a Micro, jasné listy, ale fajčiar -prázdna krabička končí na zemi, smrkám-vreckovka na zemi, jem niečo-papier na zemi...jasné, ľudia robia "bordel" príroda kolobeh ....a to je po celom meste...ja len jeden poznatok, ktorý mám z Moskvy, kolega hodiť špak na zem a v tú ranu platil pokutu...asi len toto by pomohlo, len ..
17. január 2019

kolombo

Micro ja som reagoval na Tatianu,lebo písala o špine.Zas lístie nepovažujem za extra špinu.Ale samozrejme treba ho hrabať.Klára s tými pokutami súhlasím.
18. január 2019

jozef

Pokuty to by museli páni policajti chodiť peší nie sa po dvoch rozvážať na autách, popozerajú z auta a koniec, predovšetkým poslanci by mali sa snažiť o poriadok, veď na to tam sú, inak bolo povedané ,že sa to bude okolo obchodov revitalizovať, no tak uvidíme, konkrétne poslanec Peciar, viete psychológia je bor...dohodím , a obchodníci a ostatný nič by sa nestalo zobrať každé ráno metlu, včítane tipovacej prevádzky, tam je vždy najväčší bor....
18. január 2019

Matúš G

Neexistujúca čata pre pani Klaru. Druha polka bola rozptylena pri ceste. Okolo stavby na gen. Goliana 3 listy nepohrabane.
18. január 2019

Flego

Už som kdesi videl hrabať lístie, tuším, že to bolo na Prednádraží, ale veľmi im to nešlo, lebo bol veľký vietor a hneď sa to rozfukovalo.
18. január 2019

marika

Matúš, asi nekopeme tú istú ligu....ale to je jedno.... včera si písal, že čata je na Golianovej 1, nebola tam ani noha...zajtra nafotím a pošlem výsledok práce , viem, ľudia prišli cca o 10-tej...výsledok? nafotím..
19. január 2019

Filip

Aj na Kubinu nam poslite nejaku catu.
21. január 2019

marika

úžasné, dnes cca o 10-tej nastúpila čata, okolie zastávky vyčistené, o pol 12-tej hotovo, škoda, že sa nerobia aj vnútrobloky, ale...ako sa vraví, "Pán Boh zaplať aj za tie dary", len dúfam, že tu neostanú kopce zhrabaných listov...vďaka
21. január 2019

marika

ale , stačilo sa porozprávať a po 13-tej prebehli lístie aj v medzi bloku
23. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
celá táto lokalita už bola vyčistená, podnet je momentálne vyriešený.
Kto? Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava

Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania