To je snáď vtip !?

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Flego 21. októbra 2013

V najnovšom ECHU sa píše, že zaplatíme za rekultiváciu skládky
o 40% viac než bola vysúťažená cena.
Podľa viceprimátora je to preto, že skládka nemala požadovaný tvar, ale nie je to chyba prevádzkovateľa skládky ani mesta.
Riaditeľ ASA povedal, že v projekte bol požadovaný tvar skládky ale skutočný stav nikto neriešil, pretože geodetické zameranie skládky robia len raz do roka.
Tak ja tomu nerozumiem: máme projekt, ktorý od nás chce, aby skládka mala nejaký požadovaný tvar. My to neriešime aký tvar tam skutočne je a pokojne vysúťažíme cenu akože tvar je správny, ale tvar je nesprávny, lebo sme nenavážali podľa projektu. No tak sa nič nedeje, zaplatíme o 40% viac a nikto nie je za nič zodpovedný.
No a zlatý klinec programu: Dá sa povedať, že to zaplatíme z peňazí, ktoré si skládka sama zarobila, spresnil pán viceprimátor.
Pán viceprimátor, skládka "si" žiadne peniaze sama nezarobila, tie peniaze sme tam za vývoz odpadu zaplatili MY - občania mesta Trnava.

21. október 2013

Kamila

Flego, ale Bystrik nie je dost bystry aby chapal taketo elementarne zakonitosti, on si mysli, ze peniaze vyrastaju z krickov priamo na skladke... a tam ich chodi niekto oberat. Co uz s nimi ze? Bystrik nechces to zaplatit zo svojho? Podla mna by si na to mal :)
21. október 2013

Flego

Je smutné keď najvyšší predstaviteľ mesta v médiách takto komentuje nehospodárne nakladanie so spoločnými peniazmi.
Ozaj najvyšším predstaviteľom mesta je predsa pán Vladimír Butko. Prečo už nevystupuje v médiách? Má zdravotné problémy alebo sa k tomu, čo sa deje v Trnave už radšej nevyjadruje? Alebo ho mečiarovská koalícia už potichučky odstavila...........?
02. november 2013

vlaDyka

Presne... a kedze je viac ako pravdepodobne, ze tento podnet zostane standardne "Nerieseny", treba ho pekne krasne rozsirovat po okoli socialnych medii, nech sa na tomto Kocurkove bavi trochu viac ludi, ako len tych par uradnikov.....
11. február 2014

Peter

nevozia nahou hlinu zo stadiona na tuto skladku ? Cize Namiesto toho aby investor platil za uskladnenie mu mesto plati za "rekultivaciu"

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania