Kvetináče na úzkom chodníku na pešej zóne

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mária 22. októbra 2013

Pred dvoma budovami na rekonštruovanej časti pešej zóny sú veľmi nevhodne umiestnené veľké kvetináče a "reklamné menu tabule", ktoré výrazne sťažujú prechod chodcov cez už aj tak úzky chodník. Požiadajte prosím majiteľov kvetináčov a tabúľ o ich odstránenie na dobu počas rekonštrukcie. Na laické požiadavky totiž nereagujú. ďakujeme.

22. október 2013

Jozef

Presne tak, sú to inteligenti. Dnes som videl, ako tadiaľ prechádzal pán na vozíčku, nezávidel som mu. Podľa mňa by majitelia mali automaticky dávať v takýchto situáciách takéto veci preč, je to otázka logiky.
23. október 2013

Veronka

Aj ja sa vždy tak hnevám, keď tade idem! Akým právom si tam podniky povykladali tie kvetináče?! Je to bezočivé. Navyše, neviem, či tie oleandre zrovna zapadajú do nášho prostredia... Niekedy mám pocit, že u nás si každý môže vyložiť čokoľvek na verejné priestranstvo. Čo sme v Ulaanbaatare?
23. október 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Prevádzkovateľov sme vyzvali, aby kvetináče odstránili.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
25. október 2013

Flego

Nerozumiem prečo sa takáto somarina 50 metrov od radnice musí riešiť až na podnet občanov! Netreba na záber verejného priestranstva povolenie? A ak to povolenie tieto prevádzky majú nemali byť upozornené ešte pred postavením plotu, že povolenie dočasne stráca platnosť? Nemal to riešiť prvý mestský policajt ktorý išiel okolo? Je až šokujúce ako ťažkopádne náš mestský úrad funguje! (resp. nefunguje)
25. október 2013

Jozef

Ako som už spomínal vyššie, je to otázka logiky. Logicky by mal v prvom rade uvažovať človek, ktorý tam tie kvetináče dával, prípadne majiteľ, ak sa tak nestalo, tak samozrejme mestská polícia, no a samozrejme ľudia, ktorí su zodpovední za chod mesta. Od vrátnika na radnici (ak tam taký niekto je, kľudne môže dať podnet sám), až po primátora. Chce to len nesedieť na zadku, mať otvorené oči s premýšlať. Ale podľa mňa je dobre, ak všetko toto zlyhá, že funguje aspoň odkaz pre starostu, ktorý kompetentným ľuďom niečo pripomenie.
25. október 2013

Flego

Odkaz pre starostu je výborná vec, len ma trochu zaráža, že som sa ešte nestretol s tým, že by sa do diskusie zapojil nejaký poslanec z príslušného obvodu, napríklad s prísľubom, že sa o riešenie zložitejšieho problému osobne postará.... Akoby tento portál ani neslúžil na komunikáciu s občanmi ale je skôr akýmsi nepríjemným zlom, ktoré nasilu núti samosprávu aby riešila veci ktoré predtým končili v koši.
16. november 2013

Flego

Myslíte si, že berú vaše výzvy vážne?
16. november 2013

Flego

Ostatné kvetináče zmizli preto, že zmizol chodník na ktorom stáli

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania