Vytvorenie nábehu/odstránenie obrubníkov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Adrián Lančarič 25. októbra 2013

Vzhľadom na neriešenie tejto situácie (ktorú pokladám za stále aktuálnu) pridávam tento podnet opätovne, aj vzhľadom na to, že v prom podnete mesto vôbec nereagovalo, čakal som aspoň nejaké vyjadrenie.

Motoristi využívajú na sídlisku Na hlinách oproti Obchodnej akadémii na parkovanie chodník, ktorý neslúži svojmu účelu už nejaké tie roky a je de facto zbytočný. Navrhujem aby tu boli odstránené obrubníky a vytvorené "nábehy" pre ľahší vjazd vozidiel pri parkovaní a drobná úprava nerovnej plochy. Zároveň navrhujem odstránenie kovovej konštrukcie, na ktorej si kedysi ľudia prášili koberce. Je nevyužitá a prekáža parkujúcim autám (foto č. 2, naľavo od smetiakov)

25. október 2013

Marek

Môžte byt radi, že vam toleruju parkovanie na chodniku a zeleni a vy by ste este chceli, aby vam tam spravili nejake ciary a najazdy?!
26. október 2013

Anonym

asi tak
20. november 2013

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. O jeho riešení vás budeme informovať.

Gmitterová, ÚKaM
25. január 2014

Igor

Pani Gmitterová, ako je možné že to nebolo riešené už po druhýkráť? To naozaj samospráva ignoruje námety od občanov? Čo si o tom celom máme myslieť, keď sa k tomu zodpovední ľudia nevedia ani vyjadriť? Vôbec ste nás neinformovali ani o riešení, ani o neriešení. Naozaj si máme myslieť že mesto nie je schopné upraviť dávno nepoužívaný chodník a uľahčiť parkovanie na sídlisku, ktoré to potrebuje asi najviac v Trnave? Ani takýto jednoduchý úkon nie je mesto schopné spraviť, čo si potom pomyslieť a zložitejších prácach ako úprava terénu? Hanba ....
30. január 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Uvedomujeme si, že v predmetnej lokalite je akútny nedostatok parkovacích miest, ale v tomto prípade ide o nelegálne a dočasne tolerované parkovanie na chodníku. Po dobudovaní obchodnej prevádzky bude celá táto lokalita upravená v zmysle vydaného stavebného povolenia a chodník od obchodu bude prepojený s chodníkom, na ktorom teraz parkujú vozidlá.
Do skolaudovania obchodnej prevádzky bude ponechaný dopravný režim v súčasnej podobe. Po skolaudovaní tu bude legitímny chodník pre chodcov a parkovanie na ňom už nebude možné.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
12. november 2018

Juraj

Update: Ziadna zmena oproti roki 2014, a to je obchod niekolko rokov v prevadzke.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania