Park Janka Kráľa-zviera-uhynuté

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ga Lala 07. februára 2019

Dobry den,
z akeho dovodu sa ponechali na pospas osudu okrasne kapriky v jazierku? Ryby doslava zamrzli alebo sa udusili pod hrubou vrstvou ladu! Ryb je skoda,ako aj akychkolvek do buducna. O jazierko je mizerna starostlivost a plus vycinanie zial primitivov.Chodim okolo denne.

08. február 2019

Roman Krajčovič

Ja som presne dával podnet o takomto čase minulý rok že sú tam uhynuté ryby a odpoveď z mesta bola že žiadne ryby sa tam nenachádzali.
18. február 2019

Mario Hornik

Park Janka Kráľa-Mestský mobiliár-iné

Po rozmrznuti ladu sa opat ukazalo ako krasne sa starate o mestky mobiliar.
Bordel v jazierku uhynute drahe okrasne ryby (tie sa mali odlovit podla mojho nazoru na jesen a jazierko nechat vypustene do jari)
05. marec 2019

Ga Lala

Smutne, ze sa o to kompetentny nezaujimaju.Samozrejme v meste hraju prim uplne ine zalezitosti, ako znecistene jazierko a zbytocne pozdochynane okrasne kapriky.Velka skoda, nakolko to ma clovek denne pred ocami.Dakujem aspon za posunutie.
26. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
jazierko v teplom období napúšťame vodou, ale už viac rokov do neho ryby neosádzame z dôvodu nevhodného prostredia (príliš plytká a vybetónovaná, teda nedostatočne pórovitá plocha a pod.). Preto sa o ne nestaráme ani kŕmením, ani ich výlovom či iným spôsobom v zimnom období. Ryby nám do jazierka zrejme nasadzujú občania, ktorým prerástli možnosti v domácom chove, preto by sa o ne mali aj starať. Rozhodne však nenesieme zodpovednosť za ich úhyn v zimnom období.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania