Nepríjemné pípanie z elektroskrine.

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Ľubomír Škumát 28. októbra 2013

Pred parkoviskom Kauflandu sa nachádza elektrická rozvodná skriňa pre nás neznámeho vlastníka. Vydáva pravidelné pípavé zvuky vyššej frekvencie, ktoré sú nepríjemné hlavne v nočných hodinách. Obyvatelia protiľahlého domu na Clementisovej prosia kompetentných aby zistili, prípadne odstránili príčinu.

28. október 2013

nahluchly poslanec

mozem potvrdit ze to pipanie je neskutocne
28. október 2013

vlaDyka

2 admin :
Deje sa nieco s tymto portalom ? Podnety, ktore zasielam ja su z nicoho nic pod niekym uplne inym ?! (ako napr. tento....)
A pocet podnetov sa tiez sem-tam meni na zvlastne cisla,... Mate nieco s databazou, ci...nebodaj, s nejakou infiltraciou ?
29. október 2013

Odkazprestarostu.sk

Zdravím vlaDyka: tento podnet (resp. podnet s rovnakým obsahom) ste podali v tesnom slede za sebou dvaja. Podľa systému bol tento v čase skorší, takže bol uverejnený. Samozrejme oceňujem Váš prínos k fungovaniu portálu.
Pokiaľ ide o meniaci sa počet podnetov mohli by ste prosím konkretizovať? Skúsim zistiť na centrále.
Nenašiel som záznam o tom, že by sa podobná duplicita už pri Vašom mene stala predtým. Ak sa stalo, že by Váš podnet bol zaradený pod iné meno, poprosím Vás o link na tento podnet a preverím to.
Ešte raz ďakujem za spoluprácu.
S pozdravom
Peter Bročka
Administrátor pre mesto Trnava
29. október 2013

vlaDyka

OK...beriem na vedomie. Budem si to castejsie vsimat.... ;) Budem nabuduce vediet. Nejde o priebeh, ale ten vysledok sa ceni... vsak ano.

BTW, toto je naozaj dobra ukazka toho, ako by mobilna aplikacia portalu nemusela fungovat, pokial by bola napr. "detekovala" uz zahlasenu lokalizaciu.
10. november 2013

Ľubomír Škumát

Pre vlaDyku. Nechcel som na tento podnet reagovať, lebo ho pre daný problém považujem za nepodstatný, ale k tomu podnetu sa skutočne hlásim a som jeho autorom. Takže kľudne môžete spávať (pokiaľ Vás to pípanie neruší, lebo to stále pípa). 10.11.2013
10. november 2013

Ľubomír Škumát

prosím vymažte duplicitný text
20. november 2013

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. O jeho riešení vás budeme informovať.

Gmitterová,ÚKaM
01. december 2013

vlaDyka

Ani do 1. Decembra sa nič nezmenilo. Stále ten monotónny pípajúci zvuk vychádza z tej skrine.
05. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Skrinka nie je vo vlastníctve Mesta Trnavy.
Podnet sa pokúsime vyriešiť a budeme kontaktovať Lidl a Kaufland.

Jana Gmitterová, ÚKaM
06. január 2014

kamilo

mozno mi uz z toho pipania sibe, ale mam taky pocit, ze to pipa este hlasnejsie. Mimochodom skrinka patri lidlu a kauflandu a pozemok pod nou patri komu? aby sa raz tieto dve spolocnosti nedozili toho, ze sa s tou skrinou niekto pohra a bude po skrinke.
07. január 2014

nd

tiez sa nam zda, ze to zacalo pipat este hlasnejsie, je to pocut aj cez zatvorene plastove okna a to nebyvame v bezprostrednej blizkosti
07. január 2014

Ľubomír Škumát

Pýtal som sa vedúceho Kauflandu, či im patrí tá elektroskriňa. Tvrdil, že ovládacie panely majú len v budove. Predpokladám, že by mohla slúžiť na osvetlenie reklamnej plochy. Syn elektrikár mi povedal, že keby to jeho rušilo, tak ju odpojí. Toto doporučujem aj najbližším trpiacim, lebo ja k nim našťastie nepatrím. Keby áno, tak už by bola nefunkčná.
07. január 2014

kamilo

a kolko by si syn elektrikar pytal za malu brigadu? :-)
07. január 2014

Ľubomír Škumát

to je otázka 10sekúnd.
07. január 2014

nd

tak ked pojde okolo, nech nam urobi laskavost =) ja neviem ako to urobit
08. január 2014

Ľubomír Škumát

Treba požiadať správcu budovy na ktorej je reklamná plocha, s ktorou agentúrou majú dohodu o prenájme. A vlastník elektroskrine sa stane známy. Veľmi pekne sa k tomu postavilo mesto a poslanci, ktorí "úprimne" nemajú snahu riešiť problémy obyvateľov. Môžu nám páni poslanci vysvetliť, prečo chceli byť volení, keď si sami musíme hľadať riešenia na odstránenie problémov?
10. január 2014

kamilo

odpoviem ti za poslancov: prachy, ksefty, prachy, ksefty....
16. január 2014

Flego

Chlapci moji, tá skrinka len nepípa, dnes robila taký randál, že už sto metrov od nej som sa obzeral, ktorému autu to hučí alarm. Hneď za tou skrinkou je nejaká šachta, na ktorej je nápis TELECOM.
14. marec 2014

Gmitterová Jana

Dobrý deň, kolegovia z odboru dopravy a komunálnych služieb zistili, že skrinka nepatrí ani elektrárňam ani Trnavskej teplárenskej, ale Kauflandu. Kaufland som kontaktovala a podľa ich vyjadrenia bola skrinka v pondelok opravená.
14. marec 2014

nd

Dobry den, skrinka pipa stale rovnako, takze neviem, na zaklade coho pracovnici Kauflandu usudili, ze je opravena....
14. marec 2014

Ľubomír Škumát

pre p. Gmitterovú: skúste osloviť agentúru, čo má v správe osvetlenú reklamnú plochu na priľahlej stene paneláku.
07. apríl 2014

nd

Stal sa zazrak!!! Skrinka uz minimalne 2 dni nepipa. Takze vdaka za vyriesenie problemu, aj ked to chvilu trvalo!
14. apríl 2014

Flego

Bolo to síce riešené, ale nevyriešené. V sobotu aj v nedeľu pípala skrinka tak, že je bolo počuť až pri vchode do Kauflandu.
20. apríl 2014

nd

Chvilu sme sa tesili, ze mame od toho neprijemneho pipania konecne pokoj a je to tu znova!!! Skrina znova pipa, uz asi 3 dni!!! Pani Gmitterova, mohli by ste uverejnit meno, kto z Kauflandu je za to zodpovedny - na koho sa mame obratit, ked skrina opat pipa, aby ju dal opravit.
21. apríl 2014

vlaDyka

Tak, a aby nám všetkým nebolo "ľúto" pískajúcej skrine, tak tu hneď vedľa osadia aj veľkoplošný LED bigboard.
http://www.trnavskyhlas.sk/c/12999-mesto-povolilo-velky-digitalny-bigboard-pri-kruhovej-krizovatke-na-vodarni.htm
....škoda slov.
22. apríl 2014

Gmitterová Jana

Dobrý deň, nd, Kaufland som kontaktovala cez formulár na stránke. Odpoveď mi prišla z mailu [email protected]. Ich mail:
Ďakujeme Vám za Vašu správu. Taktiež ďakujeme za Vaše upozornenie ohľadne hluku zo zariadenia v blízkosti predajne Kaufland v Trnave.
Obrátili sme sa priamo na vedenie OD, kde sme dostali informáciu, že závada na tomto zariadení bola v pondelok odstránená. Za spôsobené nedostatky sa ospravedlňujeme a prajeme pekný deň.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania