Rušenie nočného kľudu

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený

Chcel by som sa spytat ci je normalne aby v Trnavskom dvore na Zelenecskej ulici mohli pustat hlasitu hudbu do neskorych nocnych hodin...momentalne je 22:35 a hra ziva hudba na celu ulicu...nocny klud je podla mna do 22:00. hrat prestanu ako obycajne okolo polnoci...myslim ze takto by mohli hrat mimo obytnych domov a nie na ulici kde ziju aj ludia co chcu spat...starsi ludia male deti...ludia po nocnej alebo co musia rano do prace tym vsetkym to asi dobre nerobi...malo by sa stanovit do kedy mozu vrieskat...dakujem a dufam ze sa s tym nieco spravi...piatky a soboty pocuvat do polnoci hudbu je trochu na hlavu pan starosta. Dakujem.

05. november 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Ako riešiť problémy tohto charakteru nájdete na našej webovej stránke: http://www.trnava.sk/sk/zivotna-situacia/ochrana-pred-hlukom

- Zákon 355/2007 Z.z. hovorí, že orgánmi na ochranu zdravia, do pôsobnosti ktorých patrí aj problematika ochrany pred hlukom, sú regionálne úrady verejného zdravotníctva, a preto odporúčame občanom obrátiť sa so sťažnosťou na nadmernú hlučnosť prevádzky na Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Trnave, Limbová 6, 917 01 Trnava.

ÚKaM
25. november 2013

Gmitterová Jana

Dobrý deň, podnet som nahlásila na Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Trnave. O ďalšom riešení vás budem informovať, keď dostanem spätnú väzbu.
21. december 2013

Flego

Podľa stále platného VZN 134 sa po 22.00 nesmie ani hlasno rozprávať, tak prečo sa mesto od riešenia dištancuje???????????
27. február 2017

Odpoveď samosprávy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania