Verejný neporiadok

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Ľubomír Škumát 06. novembra 2013

Dňa 27.9 som zaslal náčelníkovi mestskej políciedopis s fotodokumentáciou:
Pán náčelník.
Obraciam sa na Vás, lebo moje upozornenia sa míňajú účinkom. Na Družbe pri malometrážnych bytoch, je stánok trstínskych pekární. Ich zásobovacie auto sa pristaví až pri vchode do obchodíku, aby vodič nemusel behať s prepravkami po schodoch. Ale týmto počínaním devastuje trávnik, najmä v dňoch po daždi, keď je tráva mokrá. Pokiaľ by tento trend chceli zachovať, nech si upravia plochy tak, aby to zostalo estetické. Ak nie, tak si myslím, že by mali prísť sankcie. Ďakujem Škumát.

fotené 26.9 o 10:45

Predpokladám, že sa nič neudialo, lebo dodnes som nebol o mojom podnete informovaný a navyše dnes som zastihol iného dodávateľa ničiť trávnik.

06. november 2013

Flego

Predpokladám, že v žiadosti o umiestnenie prevádzky muselo byť riešené akým spôsobom bude prevádzka zásobovaná, určite nikto neschválil jazdu po trávnikoch, takže prosím od kompetentných orgánov skontrolovať, či je zásobovanie vykonávané v súlade s povolením a ak nieje, tak pokuta, uvedenie trávnika do pôvodného stavu a ak nepríde k náprave, tak zrušenie prevádzky. Bežný človek má za dve kolesá na tráve "parkovné" 60 eur a takýchto podnikateľov policajti prehliadajú? Čo vy nato pán náčelník?
18. november 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Váš podnet sme preposlali mestskej polícii. O jeho riešení vás budeme informovať.

Gmitterová, ÚKaM
17. december 2013

Ľubomír Škumát

Nechcem sa dostať do povedomia ako kverulant,ktorý sa stále na niečo sťažuje. Viem, že existujú aj iné závažnejšie porušovania verejného poriadku. Ide mi skôr o princíp. Ako je vidieť z fotiek zo dňa 17.12.2013 problém nahlásených podnetov na V. Clementisa a T. Tekela pretrvávajú. Je otázka, čo robia poriadkové a prípadne represívne zložky v tomto meste.Vinník v týchto prípadoch je ľahko identifikovateľný.
17. december 2013

Ľubomír Škumát

18. december 2013

Flego

Už sa tu nahromadila pekná kôpka podnetov, ktoré sa týkajú MsP. Janka Gmitterová vždy napíše, že podnet preposlala MsP, ale pán náčelník vytrvalo drží bobríka mlčania a za ten čas čo sledujem OPS ešte neodpovedal ani na jeden podnet. Takýto postoj rozhodne neprispieva k zvyšovaniu dôvery občana k práci MsP. Potom sa nemožno čudovať, že MsP vzbudzuje v ľuďoch skôr negatívne emócie.
11. február 2014

Ivana

myslim, ze pri stanku pekarni pribudli nejake betonove kvadre, tam kde bolo najvacsie blato... skusim odfotit, ked nezabudnem
27. máj 2015

Matúš G

Nič nové.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania