Vajslova ulica-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Michaela 03. marca 2019

Smerom k ďalej Modranke popri Trnávke je krásna cyklotrasa, bohužiaľ, v smere od Vajslovej ulice je ale chodník bicyklom veľmi zle prejazdný, korčulami neprejazdný a ako nepekný bonus je tu večne plný kôš (od toho sa odvíja aj množstvo odpadu v jeho okolí.)
Chodník je plne využívaný či už na peší prechod Modranka - Trnava alebo na rekreáciu, venčenie psíkov a športy. Výsadba nových stromov, lavičky či viac košov by preto určite pomohol k jeho zatraktívneniu.

05. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tento cyklochodnik je zatiaľ len provizórny, dočasný. Pracuje sa na trvalom riešení, je spracovaný projekt pre územné rozhodnutie, v súčasnosti sa usporiadavajú pozemkové vzťahy. Keďže je tam veľmi veľa vlastníkov a nie všetci sú ochotní rokovať, tak to už nejaký čas trvá, a ešte to aj bude vyžadovať väčšiu časovú dotáciu. Dokedy to nie je vykúpené do mestského majetku, nemôžeme tam nič stavať, sadiť a pod., bolo by to mrhanie peniazmi daňových poplatníkov na zveľaďovanie cudzieho majetku. Prosíme o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu.
Kto? Odbor územného rozvoja a koncepcií

Odbor územného rozvoja a koncepcií
05. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na výsyp malého smetného koša sme upozornili spolupracujúcu firmu.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb

Odbor dopravy a komunálnych služieb
12. august 2019

klinec

Priemyselná ulica-chodník-poškodená dlažba

Dobry den, nechysta sa mesto natiahnut asfalt na tento usek chodnika pri Trnavke? Usek je vyuzivany ako chodcami, tak cyklistami z Modranky a je to teda pekny kostitras. Dakujem pekne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania