Ulica Tehelná-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
kolombo 13. marca 2019

Neviem ako nazvať tento chodník,ale stav všetkých chodníkov na Tehelnej či Hlbokej je katastrofálny. Kedy mesto uvažuje nad ich výmenou?

14. marec 2019

Dušan Kováč

To veru, v tejto lokalite sú katastrofálne. Ten asfalt (neasfalt) je na nich pôvodný, spred tridsiatich rokov.
15. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet preveríme na mieste, aby sme určili rozsah, resp, výmeru poškodenia komunikácie, a až potom bude možné určiť druh a termín opravy.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
26. marec 2019

Dušan Kováč

Už sa niečo deje.
26. marec 2019

Peto

prave som chcel napisat tiez.. deje, ale varujem, ze to bude z druhej strany od ulice len take platanie.. oznacili casti, ktore budu platat, cize nebude sa tahat suvisla vrstva okolo celeho cinziaka. To je potom naprd..
28. apríl 2019

Peto

Kontroluje mesto pracu po fusersky odvedenej praci? Inak sa tato rekonstrukcia neda nazvat. Okrem toho, ze je nova kameno-asfaltova vrstva nadpajana pomaly kady meter, tak su este napojene tak, ze vznikaju doslova centimetrove schodiky medzi jednotlivymi sekciami. Nechcem vidiet tych ludi na korculach, ako sa tam vysypu, pripadne chodci potknu. Na inych miestach zas nie je sice schod, ale vyskovy rozdiel zamaskovali hrbolom. Preco to nepresli aspon raz valcom???? Nehovoriac o tom, ze obycajne natiahnutie asfaltu trva uz vyse mesiaca.
Dalsi neduh je pred vchodom c. 11, kde vyrezali kusok asfaltu (vsade naokolo je dopraskany, ale oni len kusok dali von) a dosteraz je nezaliaty.
Halooo, mesto, kontrolujte robotu po fuseroch!
29. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v tomto prípade neboli práce ešte prevzaté, a teda ani fakturované. Aj na základe podnetu preveríme nedostatky na mieste a ich odstránenie budeme riešiť v rámci reklamácie. Keďže konštrukčné vrstvy pôvodného chodníka neboli porušené v takom rozsahu, že by bolo potrebné rekonštruovať celé teleso chodníka, bola oprava riešená iba položením nového krytu z liateho asfaltu.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
17. máj 2019

Dušan Kováč

Fľak na fotke sa nejako nedokončuje a zabudnuté dopravné značenie.
17. máj 2019

Dušan Kováč

značky na chodníku.
22. máj 2019

kolombo

Prečo sa nepokračuje v obnove chodníkov?Prvý obrázok je pri škôlke V jame.A druhé sú z prvého vnútrobloku na Tehelnej a Hlbokej.A posledný obrázok je z Tehelnej č.4 až 6.Skutočne sa už nedá po tých chodníkov chodiť.Deti chodia na kolobežkách a po tých tzv.chodníkov ani neprejdú.To mesto čaká na nejaké zranenie?Už som videl ako aj viaceré deti padli.Jednoducho samý veľký hrboľ!!
22. máj 2019

kolombo

Prvý vnútroblok Tehelná a Hlboká..
22. máj 2019

kolombo

Tiež vnútroblok.
22. máj 2019

kolombo

V jame.Nevedel som,že sa dá len jeden obrázok uložiť.Poprosím kompetentných,aby sa išli na to pozrieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania