Ulica Kollárova-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Tibor 20. marca 2019

Kocúrkovo:
21.3. 2019 pre futbal podľa polície bude uzavretá Kollárova ulica, vjazd na Podjavorinsku oproti vchodu do Areny, podľa mesta nebude Kollárova ulica uzavretá, tak netreba opatrenia, t.j. kvetináče zabraňujúce vjazdu na Podjavorinsku oproti vchodu do Areny netreba dať nabok!!!!!!
Pravá ruka nevie čo robí ľavá......

21. marec 2019

Miroslav Cíferský

Ulica Ľudmily Podjavorinskej-Verejný poriadok-iné

Informácie na ozname sú zavádzajúce a dezinformačné, Kollárova ul. bola od 15:00 uzavretá pre autá. Prosím v budúcnosti podávajte obyvateľom a firmám tu posobiacim, správne info.ďakujem
21. marec 2019

Marcela

Ulica Kollárova-Verejný poriadok-iné

Dňa 21.3.2019 sa konal futbalový zápas.

Tradične, Mesto Trnava infomovalo oznamom o uzávierkach/obmedzeniach doravy v tento deň.

Foto oznamu prikladám.
Uvedené bolo “Na Kollárovej ulici budú uzavreté iba parkovacie miesta,preto obchádzková trasa nie je potrebná”

Tak mi prosím vysvetlite, prečo bola Kollárová ulica v tento deň od 15:00 uzavretá ???

Ďakujem,
Marcela

09. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava vyrábalo letáčiky na základe Odborom dopravy a komunálnych služieb (MsÚ Trnava) schválenej úplnej uzávierky komunikácie, o ktorú nás žiadal Slovenský futbalový zväz (SFZ) v súlade s ich požiadavkami na čas a priestor. Presné znenie schváleného obdobia a lokality nájdete na stránke Mesta Trnava v linku:
http://www.trnava.sk/sk/uradny-oznam/uzavierka-miestnej-komunikacie-pocas-konania-medzinarodneho-futbaloveho-zapasu-slovensko-madarsko
To, akým spôsobom o čase a lokalite uzávierky informovala polícia prostredníctvom súkromného informačného masmédia, naozaj nie je v kompetencii Mestského úradu v Trnave, keďže MsÚ v Trnave nemalo požiadavku na uzávierku od PZ SR, ale od spomínaného SFZ.
Okrem toho policajný zbor, resp. veliteľ opatrení pri zabezpečovaní verejného poriadku v súvislosti s rizikovými športovými podujatiami v zmysle svojich kompetencií realizuje uzatváranie ulíc aj na základe okamžitých rozhodnutí vyplývajúcich z informácií o potenciálnom hromadnom rušení verejného poriadku a svoje rozhodnutia často realizuje i bez toho, aby informoval mesto.
Upozorňujeme občanov, že výroba a zverejňovanie informačných plagátikov, keď ide o uzávierku vyžiadanú iným subjektom, čo bol napr. v tomto prípade SFZ, je v skutočnosti nadpráca založená na dobrej vôli zamestnancov MsÚ, ktorí sú ochotní aj týmto spôsobom informovať občanov zasiahnutej lokality, aby eliminovali dopad neinformovanosti na ich súkromie.

Mestský úrad v Trnave

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania