Nový problém FC Burina

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Flego 23. novembra 2013

Len nedávno bola pri návšteve pána viceprimátora úspešne vyriešená otázka kosenia FC Burina (ďakujeme pán viceprimátor) a už sa žiaľ vyskytol nový problém. Pri silnom vetre sa naklonila celá východná časť oplotenia a čiastočne je narušená aj severná a západná časť. Chcelo by to vymyslieť nejaké šikovné a lacné riešenie, pretože nepredpokladám, že by sa v blízkej dobe našli peniaze na nové oplotenie. Situáciu nemožno riešiť odstránením oplotenia, pretože deti hrajúce futbal pri frekventovanej štvorprúdovke by veľmi rýchlo spôsobili dopravnú nehodu.

24. november 2013

Flego

Odkaz pre administrátora:
prosím vymeniť poradie obrázkov, ako prvý som nahrával ten, čo sa zobrazil až v prílohe a práve ten zobrazuje hlavnú časť problému. Tento problém s poradím obrázkov spomínal už aj vlaDyka. Prečo sa prvý nahratý obrázok nezobrazuje ak hlavný?
25. november 2013

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. O jeho riešení vás budeme informovať.

Jana Gmitterová, ÚKaM
06. máj 2015

Flego

Za rok a pol žiadna odpoveď. Dúfam, že tento pozemoček nemá vyhliadnutý nejaký podnikateľ na peknú pumpičku ako sa stalo na Kopánke, prípadne obchodík ako na Hlinách? To by tu vypukla revolúcia, pretože je to jediné ihrisko široko ďaleko.
Z 26 priebežných stĺpov je už 11 pri zemi takto odhnitých. Pôvodne som navrhoval len jednoduchú opravu, ale pravdepodobne požiadame VMČ o celkovú revitalizáciu ihriska. Po 30-tich rokoch bez údržby by si to už zaslúžilo.
12. september 2017

Patriot

Detské ihrisko Jasná ul.

Detské ihrisko na Jasnej ulici je dlhodobo v katastrofálnom stave a doslova nebezpečné pre hrajúce sa deti. Pýtate sa prečo sa tam teda deti chodia hrávať ? No preto, lebo v celej časti Vajslova dolina nemáme ANI JEDNO FUNKČNÉ DETSKÉ IHRISKO. Tu sa jedná o jedinú relatívne bezpečnú plochu ( ihrisko pôvodne ohradené ). To sa naozaj nedá nič pre deti urobiť ?
12. september 2017

Flego

Už to budú 4 roky, čo nám mesto zaslalo odpoveď, že nám zašle odpoveď. A to bolo všetko. Starí ľudia tu pomaly vymierajú, pribúda mladých rodín s deťmi a najbližšie ihrisko je až pri VUCke.
13. september 2017

Patriot

Až teraz som zistil, že Flego na tento problém upozorňoval už pred 4 rokmi...Odpoveď samosprávy ústami p. Gmitterovej že problém sa bude riešiť a budú informovať očividne zapadol prachom
13. september 2017

Matúš G

Patriot zajtra sa koná zasadnutie VMČ č.5 Trnava - JUH o17.00 h v priestoroch Klubu seniorov na Limbovej ulici. Doporučujem tam prísť a predniesť problém poslancom.
13. september 2017

Patriot

Ďakujem za info, pokúsim sa prísť. Ešte budem mať otázky aj k lávke cez Trnávku na konci Šípovej, tam to tiež vyzerá asi na 4 roky kým to niekto opraví
09. júl 2018

Matúš G

Oplotenie odstránené.
09. júl 2018

Flego

Váham nad tým Matúš, či je podnet uzavretý alebo vyriešený. Oplotenie odstránili pred pár dňami aj s betónovými základmi, jamy zasypali a upravili, takže to vyzerá, že ihrisko bude zachované. Na jeseň tu boli poslanci z nášho VMČ a sľubovali, že sa zasadia o revitalizáciu ihriska. Takže uvidíme. Odstránenie oplotenia bolo možno len prvým krokom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania