Neporiadok na Strohájskej ulici, TT

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
zuzana skrabakova 26. novembra 2013

Dobrý deň

Chcem upozorniť na problém so "sídlom bezdomovcov a asociálov " na parcele č.5671/118, Starohájska ul.č.10 -11 v Trnave. Sídlo sa nachádza na svahu pod lávkou, ktorá vedie od polikliniky k Daňovému úradu, vedľa VÚC a prevádzkovej budovy. Uvedená časť parcely na ktorej je sídlo je nevykosená, nevyhrabaná. Všade sú papiere a plastové poháre, fľaše, porozhadzované zvyšky z vyfajčených cigariet, ľudské výkaly, staré handry, dokopané a popísané fasády susedných budov. Vo večerných hodinách strach a hrôza prechádzať ľudom okolo.

Neporiadok a problémy s bezdomovcami boli dňa 22.11.2013 ohlásené mestskej polícii, ktorá si miesto zdokumentovala. Uvedená časť parcely je mestským majetkom, potrebovala by pokosiť, vyhrabať, vyčistiť, orezať kry a tuje, odviesť odpad. Priestor pod lávkou resp. mostom zamurovať, zasypať kameňom alebo oplotiť, dokončiť zábradlie na chodníku- lávke medzi DÚ a VÚC.
Za Daňovým úradom sa budovalo detské ihrisko aj oddychová zóna pre seniorov, neviem, prečo sa nezrekonštruovala aj táto časť mestského pozemku.

07. február 2014

Flego

Miesto je vyčistené, vyššie stromy sú v spodnej časti orezané, nízke kry sú vyrezané úplne, možno by to chcelo ešte trošku upraviť terén ale podstata problému - zlikvidovať kútik bezdomovcov - je vybavená.
09. február 2014

Skrabakova

Dakujem za spoluprácu, ešte by to chcelo upraviť aj priestor pod lávkou o podlažie nižšie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania