Ulica Štefana Moyzesa-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Trnavcanka Si 03. apríla 2019

Pri výjazde z ulice Slovenská nie je možné vidieť prichádzajúce autá z ľavej strany, nakoľko sú tu dlhodobo odparkovane min.4 autá vrátane dodávok až ku križovatke. Majiteľ ignoruje opakovane výzvy na odstránenie nepojazdnych aut. Žiadame zabezpečiť odstránenie áut a nie len nálepkou, ktorú opäť odstráni.

04. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe podnetu sme 4. 4. 2019 vec preverili priamo na mieste, kde sme zistili, že jedno z označených vozidiel vzhľadom k svojmu technickému a vizuálnemu stavu narušuje estetický vzhľad mesta. Na vozidlo sme umiestnili výzvu k splneniu povinnosti držiteľa vozidla v zmysle zákona (č. 79/2015 Zbierky zákonov o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov) a zahájili proces identifikácie jeho držiteľa s cieľom vyzvať ho aj iným spôsobom, aby vozidlo odstránil.
Okrem toho sme zistili, že jedno z vozidiel porušuje zákaz státia vo vzdialenosti menšej ako 5 metrov od hranice križovatky. V tejto veci sme začali objasňovanie priestupku s cieľom zistiť jeho páchateľa.
Kto? Mestská polícia mesta Trnava

Mestská polícia mesta Trnava
05. apríl 2019

Trnavcanka Si

Prosím však okrem estetickej stránky riešiť aj neprehľadnosť križovatky, skôr ako tam príde k horšej kolízii.
08. apríl 2019

Trnavcanka Si

Dobrý deň, auto v križovatke bolo "odstránené" a nahradené iným autom, čiže problém sa opakuje. Autá na Moyzesovej stoja naďalej, lístok od mestskej polície si majiteľ odstránil a neprehľadnosť z výjazdu zostáva. Nehovoriac o tom, že dodávka stojí takmer na hranici autobusovej zastávky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania