Stromček

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Katka 02. decembra 2013

Stromček, nadherny, hrajúci, ale ja mám ako obyvateľ bytu nad stlpami otázku, nedá sa nejako regulovať od kedy do kedy môže vyhrávať? lebo cez deň v pohode,ale keď vyhrával v nedelu od rana od pol osmej do večera do pol jedenastej,v kuse,pretože ho stale niekto zapínal.začne pekne liesť na nervy. a neprehluši ho ani televízor. ďakujem za odpoveď

03. december 2013

Michal

Mam ten isty problem, cez vikend je to strasne otravne.
05. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet a upozornenie.
Zvonkohra bola 3.12. nastavená tak, aby sa vypla o 19.30 h.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
05. december 2013

nnn

chlapci aspon zadakovat by ste mohli
05. december 2013

Katka

ja sice nie som chlapec, ale som vďačna mestu,že to tak vyriešili,rychlo a v naš prospech :)
03. december 2016

mario

Otravný stromček
Dobrý deň, chcem požiadať kompetentných pracovníkov mesta o urgentné riešenie v súvislosti s ozvučením vianočného stromčeka, ktoré je príliš hlučné a ruší majiteľov okolitých prevádzok a kancelárii pri práci, hluk je počuť aj cez zatvorené okná. Chápem zámer mesta spríjemniť obyvateľom mesta vianočnú atmosféru na pešej zóne, pre deti a ich rodičov je to určite krásny zážitok. Ale pre ľudí pracujúcich v v blízkom okolí je to "čistá psychiatria" počúvať bez prestávky od rána až do večera vyhrávajúci stromček! Preto chcem požiadať o prehodnotenie zníženia hlučnosti. Ďakujem za skoré vybavenie mojej žiadosti.
05. december 2016

Lucery

...stíšiť hlasitosť...?
06. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe aktualizácie podnetu sme sa dohodli s organizátorom Vianočnej Trnavy, že zvonkohra na stromčeku bude po 20.00 hod. vypnutá.


Mestský úrad Trnava
06. december 2016

mario

Mám taký dojem, že kompetentní pracovníci mestského úradu majú evidentne problém pochopiť čítaní text.V aktualizácii podnetu je jasne napísané, že zvonkohra obťažuje ľudí pri práci počas celého dňa. Vypnutie zvonkohry o 20:00 problém nerieši !
07. december 2016

Daniela Jašeková

Hrajúci vianočný stromček na Hlavnej ulici
Týmto sa chcem všetkým kompetentným na MsÚ poďakovať, že stíšili melódie, ktoré hrá vianočný stromček umiestnený na Hlavnej ulici oproti Pepe pasáži. Ja vykonávam činnosť notárky v budove na Hlavnej č. 25, teda v bezprostrednej blízkosti stromčeka a musím Vám dať na vedomie, že odvtedy ako bol tento stromček inštalovaný a tlačidlo, ktorým sa spúšťajú jeho melódie stlačí tuším každý okoloidúci, tak SA NA NOTÁRSKOM ÚRADE NEDALO NORMÁLNE PRACOVAŤ, ROZMÝŠĽAŤ a FUNGOVAŤ, pretože keď Vám asi 7 hodín skoro v kuse vyhrávajú vianočné (a iné) melódie tak, že cez zavreté okno ich počujete naplno, tak máte celých Vianoc plné zuby ešte predtým ako skutočne začnú... Veľmi pekne prosím, aby na budúci rok tento "hrajúci strom" bol umiestnený niekde inde, alebo bez zvukov. Ďakujem. Jašeková

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania