Ulica Čajkovského-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Tomas 23. apríla 2019

Dobre rano,,pri venceni v parku som nasiel na zemi 2 pouzite striekacky.myslim ze tato cast by si tu zasluzila mat kamerovy system nakolko ani vecer tu neni klud a chodia sem fetaci a rozny ludia po ktorych tu ostava dost neporiadok hlavne flase ,,asi uz si bol informovany o mladych ktory sa stretavaju na nepouzivanej kolaji veducej smer smolenice.tak isto by som chcel riesenie tohto problemu,,pretoze mestka policia nic neriesi,,mlady vacsina fetaci tam chodia uz cca 2 roky.myslel som ze linka je natom horsie ako prengo ale to je presny opak,,a pokial tu budu takyto ludia,,ja svoje deti do parku rozhodne brat nebudem.dakujem.

23. apríl 2019

kolombo

Smutné...Ale ty si myslíš,že mestskí policajti oblečení v svietiacich bundách môžu niečo vyriešiť?Pozeral som výročnú správu,kde píšu,že ich je 60.Neviem,ale pochopiť na čo chcú naberať ďalších.Bez riešenia,právomocí...Druhá vec je,že striekačky už nájdeš hocikde na sídlisku.
24. apríl 2019

jozef

Presne Kolombo,60 policajtov to je sila ,tí musia vykázať aj nejakú činnosť nielen sa prechádzať v strede mesta, a okolie prechádzajú iba v aute po dvoch, bol som svedok ako chytajú túlavého psíka pokojného na to sa nedalo pozerať aj tak im utiekol, nie je záujem je to pre nich len zamestnanie nie poslanie urobiť ako taký poriadok.
24. apríl 2019

kolombo

Jozef ja nemám nič proti mestským policajtom alebo štátnym,len chcem poukázať,že nemajú vytvorené podmienky na riešenie problémov.To znamená zo strany štátu-legislatívy a svojich nadriadených.Potom samozrejme navyšovanie stavu je čistý alibizmus.
24. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Ďakujeme za nahlásenie infekčného odpadu - inzulíniek. O odpad sa postaráme a najneskôr zajtra bezpečne zlikvidujeme, ak ho tam nájdeme. Ak by ste našli aj v budúcnosti, tak nás môžete kontaktovať priamo na [email protected] alebo správou na našom Facebooku.
ďakujeme, že Vám záleží na verejnom zdraví nás všetkých.

Pavol Ščasný, Združenie STORM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania