Nebezpečný výjazd z Jasnej na Strednú

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Flego 14. decembra 2013

Vodič, ktorý sa pokúša vyjsť z Jasnej na Strednú postupne vidí presne to čo je na obrázkoch 1,2,3 a 4, to jest absolútne nič. Nemá inú šancu, len sa pomaly vysúvať do cesty a modliť sa aby doňho nikto nevrazil. No a potom zrazu zbadá auto, ktoré mu skoro lízne predný nárazník (obrázok 5) a len si vydýchne že sa ani dnes nič nestalo. Stáva sa, že ak sa vodič príliš sústredí na vozidlá idúce zľava, príde ku kolízii s vozidlom idúcim sprava, pretože po oboch stranách Strednej ulice parkujú autá a jazdí sa len v strede cesty (obrázok 6). Ulica Jasná je jednosmerná a tento výjazd je z nej jediný. Sú tu 4 bytovky, v každej po 20 áut + rodinné domy po 2-3 autá + ubytovňa do ktorej chodia návštevníci a taxíky. To je denne dobrá stovka áut ktoré tento výjazd používajú. Situácia sa neustále zhoršuje aj dlhodobým neriešením výjazdu z Bulharskej na Tamaškovičovu, ktorému sa vodiči snažia vyhnúť jazdou cez Strednú.

15. december 2013

Flego

Bezpečnosti výjazdu by trochu pomohlo, ak by sa vychádzajúci vodič mohol držať čo najbližšie k pravej krajnici, ale to nie je možné, pretože v križovatke rastie tento strom, o ktorý si vyššie autá šúchajú strechu a hlavne tam často parkujú takýto experti, ktorý autom pokojne zablokujú polovicu výjazdu.
15. december 2013

Flego

Už som sa na to v minulosti pýtal, ale stále nepoznám odpoveď ako je to s poradím obrázkov? Obrázky boli nahraté v poradí jpg 94, 99, 100, 101, 103, 104, ale po zverejnení sú poprehadzované, takže text, ktorý sa odvoláva na pradie obrázkov teraz nesedí.
16. december 2013

Odkazprestarostu.sk

2 Flego dal som požiadavku na vysvetlenie, keď sa dozviem, dám Vám hneď vedieť. Môžem zmeniť poradie obrázkov, avšak neviem zistiť ich "čísla". Skúste mi ich prosím poslať na mail [email protected] s číslom ako názvom obrázka a pokúsim sa zmeniť ich poradie podľa Vášho príspevku. Možno tiež stojí za zváženie vložiť číslo do samotnej fotografie.
S pozdravom
Peter Bročka
Administrátor OPS pre mesto Trnava
20. január 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Na tomto úseku osadíme dopravné zrkadlo.
Zrkadlo je objednané a po dodaní bude namontované.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
20. január 2014

Flego

Hurááááááááááá! Už sme ani nedúfali, že sa toto bude riešiť! Po podaní podnetu tu bola aj dopravná nehoda, len som nebol doma, poslal by som fotky.
18. marec 2014

Flego

Zrkadlo bolo objednané pred dvomi mesiacmi, dodnes nieje dodané a namontované. Včera som tu mal zase kolíziu s dodávkou, ktorá sa zjavila sprava v momente keď som sa snažil vykuknúť, či zľava nejde auto....
19. máj 2014

Flego

Nezabudli ste na nás? Uplynuli už 4 mesiace a zrkadlo nikde. Viacero susedov bolo za mnou aby som to urgoval, lebo je to o držku denne tade chodiť. Vopred ďakujeme :-)
05. jún 2014

Flego

Situácia nezmenená - vidieť nie je vôbec nič a kolízie sú bežné......
28. jún 2014

Jana Šteigerová

stále tam žiadne zrkadlo nie je...teda aspoň ja som si nevšimla....
26. august 2014

Flego

Zrkadlo dnes namontovali Ď A K U J E M E ! ! !
06. september 2014

Flego

Zo všetkých mojich vyriešených podnetov sa tomuto teším najviac. Už žiadne nakúkanie a opatrné vychádzanie, v krásnom novom zrkadielku sa dá jedným pohľadom skontrolovať situácia až po koniec ulice. Ešte raz ďakujeme!!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania