Ulica Jána Hajdóczyho-strom-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Barbora 24. apríla 2019

Dobrý deň,
týmto chcem pozdraviť toho pologramotného somára, ktorý dnes dnes kosil na ulici Jána Hajdóczyho a skosil vysadený stromček aj napriek tomu, že bolo okolo neho ochranné pletivo ( všimnúť si to musel, keďže to nebolo malé!!! ) Všetci vieme, že mesto nemá problém nechať uschnúť vysadené stromy, ktoré samo vysadí a takto vyhadzovať peniaze do vzduchu.
Ale som veľmi nahnevaná, že stromček, ktorý som vysadila a o ktorý som polievala ho skončil takto.
Myslím, že by bolo nanajvýš vhodné aby sa údržba zelene, ktorá je za toto zodpovedná postarala o nápravu a vysadila strom nový.

25. apríl 2019

Micro

Je to smutné...
09. máj 2019

Barbora

Podnet označený ako neriešený - veď na čo by sa samospráva zapodievala jedným stromom, že?
09. máj 2019

Micro

Musia riešiť desiatky vyschnutých stromov, čo tam po jednom o ktorý sa staral konkrétny človek a zmluvná firma ho skosila.
04. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mladého stromčeka je nám, samozrejme, ľúto a spolupracujúca firma bola na incident upozornená. Dovolíme si však pripomenúť, že v podnete ide o mestský pozemok a mesto neregistruje iné výsadby ako svoje, a aj zabezpečuje údržbu iba na vlastných výsadbách. Vítame síce iniciatívu občanov, nie však pri výsadbe stromov bez porady s pracovníkmi mesta, pretože tu je dôležitých množstvo okolností, ktoré je nutné zohľadniť skôr, ako sa rozhodne, či je miesto vhodné pre strom (a naopak). V danej lokalite je množstvo sietí, preto tu mesto musí postupovať veľmi uvážlivo. Pri navrhovaní jesennej výsadby stromov 2019 môžeme zvážiť možnosť dosadenia nového stromu. Reálna výsadba stromu však vyplynie až z analýzy daného miesta.
Kto? Odbor územného rozvoja a koncepcií
Kedy? 2019

Odbor územného rozvoja a koncepcií

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania