Lampa verejného osvetlenia nesvieti už vyše roka na Tajovského

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Miloš 14. decembra 2013

Na ulici Tajovského na prednádraží už viac než rok nesvieti lampa verejného osvetlenia. Celý tento úsek križovatky Tajovského a Mozartovej/Čajkovského je velice zle osvetlený a dosť nebezpečný v nočných a večerných hodinách.
Táto lampa je priamo pri ceste pri križovatke, no ďalšia lampa je až pri zastávke Tajovského (za stromom-lipou), čo je dosť ďaleko a z toho dôvodu je celá križovatka totálne neosvetlená a často sa stáva ak autá odbočujú z Tajovského smerom k Mozartovej alebo Čajkovského, že niekto ide cez cestu (samozrejme v zimných obdobiach v tmavých bundách alebo kabátoch), alebo chce prejsť na druhú stranu a je len otázkou času kedy sa niečo môže prihodiť.
Nedala by sa znovu spojazdniť táto lampa a prípadne nedala by sa na druhej strane postaviť ešte jedna lampa viď obrázok 2 ?
Tiež by neuškodilo vyznačiť na vozovku prechod pre chodcov pretože ide o docela frekventovaný chodník a chodia tadiaľ cez cestu aj školáci z Coburgovej, ktorí navštevujú Spojenú školu na Beethovenovej ulici.

17. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
O stanovisko k nefunkčnému osvetleniu sme požiadali firmu Wofis.
Kontrolou vykonanou 16. 12. 2013 sme zistili, že svietidlo na rohu ulíc Tajovského a Mozartovej nesvieti pre nefunkčnú výbojku v svietidle, ktorá bude dnes (17. 12. 2013) opravená.



Odbor dopravy a komunálnych služieb
17. december 2013

Miloš

Už to je spravené, ďakujem za veľmi rýchle vyriešenie problému.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania