Mláka pred domom

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Roland 15. decembra 2013

Na ul. Seredskej Modranka pred domom 70 vždy po napršaní vzniká velká mláka ktorá neodteká kedže nemá kam, po vybudovani kanalizacie nebola vesta vyspádovana vznikla tam jama. Taktiež neboli na celej Seredskej ulici vybudované obrubníky pri cesta. Preto prosím o odstránenie danej závady, nakolko je nekonfortné isť do vlastného domu a preskakovat kaluž, taktiež chodiť s vozidlom do dvora.

20. január 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Opravu poškodeného (poklesnutého) úseku komunikácie sme naplánovali do programu realizácií na II.štvrťrok 2014. Dôvodom tohto termínu je spustenie výroby obaľovaných asfaltových zmesí na obaľovačkách a rozsah prác súvisiacich s úpravou pozdĺžneho a priečneho sklonu potrebného na odvodnenie tohto úseku.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
30. marec 2015

Lepšia Modranka

Mláky po daždi sa tvoria stále _ pred domom č.70 aj č.78. Cesta tu nieje vyspádovaná, a voda nemá kam odtekať.
22. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po preverení a posúdení súčasného stavu bolo konštatované, že k zaplavovaniu na viacerých úsekoch komunikácie prichádza kvôli tomu, že zelený pás je vyššie ako cesta a voda nemá kam odtekať. Odbor dopravy a komunálnych služieb zabezpečí vypracovanie návrhu možných variant odvodnenia komunikácie. Samotná realizácia a termín, bude však záležať na prioritách a na možnostiach rozpočtu mesta.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
01. október 2015

Roland

ako mesto pokročilo v tomto podnete? je možne ukázať návrh možných variant odvodnenia komunikácie.
22. máj 2016

Roland

a nič sa nerobí ! opať

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania