Parkovanie kamiónov na verejnej zeleni... Mikovíniho ulica

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Mário 17. decembra 2013

Kamióny smerujúce do spoločnosti Klimex parkujú na zelenom páse popri ceste. Samozrejme po zelenom páse už niet ani chýru ani slichu.
Často krát stoja na chodníku tak, že chodci ich obchádzajú po ceste. Vynášajú na cestu blato a vytvárajú kolízne situácie. Páni mestkí policajti rozdávate papuče po sídliskách vodičom ktorí čo i len 10 centimetrov zasahujú do zelene a čo celý 40 tonový kamión???

19. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Hliadky Mestskej polície v Trnave sa tejto lokalite intenzívne venujú a riešia takýchto vodičov v blokovom konaní.

Mestská polícia Trnava
19. december 2013

Mário

To je snáď vtip... Za posledných 10 rokov som tu nevidel ani raz hliadku mestskej polície . A to som tam každý deň x krát...
23. január 2014

Flego

Keď sa už tie hliadky MsP tejto lokalite tak intenzívne venujú, mohli by si občas priniesť lopatu a ten chodník očistiť. Dnes je sucho a primrznuté, ale inak je to blato až po plot a chodník je neschodný. Susedov to už prestalo baviť a dali tam betónové zábrany. No a stopy vinníkov vždy vedú do Klimexu.
03. apríl 2014

Flego

Napriek tomu, že sa tejto lokalite hliadky MsP intenzívne venujú, kamióny tu parkujú veselo ďalej (teraz sú tu dva za sebou) Bolo by zaujímavé zverejniť, koľko pokút v blokovom konaní tu bolo udelených.
03. jún 2014

Flego

Dnes tu bola veľmi silná akcia, dve autá štátnych aj s majákmi :-) Stáli tam tri kamióny, ale úplne mimo cesty, jedny kolesá na hline, druhé kolesá až pri múre na chodníku, takže sa tam peši nedalo vôbec prejsť, tak ich pekne skasírovali....
27. jún 2014

Matúš G

Stále nič nové, jedine tam pribudla značka asi kôli tej jame na ceste. Treba tam jednoznačne osadiť betonové stĺpiky. Inak ta burina pri plote by sa zišla odstrániť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.