Ulica Jána Hollého-cesta-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Poškodená cesta.

06. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
oprava komunikácie sa bude konať v rámci záručnej doby. Zhotoviteľ stavby, firma Eurovia, a. s., Košice, vykonáva v tomto období 2019 jarnú kontrolu ulice a následnú opravu poškodených úsekov.
Kto? Eurovia, a. s., Košice
Kedy? máj 2019

Odbor investičnej výstavby
13. máj 2019

Maroš Bukovčan

Dnes som išiel okolo a po tom výtlku prebehli smetiary. Kolesom odpálili kocku okolo mňa do vzdialenosti 10 m. Skoro ma trafili. Vytlk má už 1m a kocky vyhadzané okolo. NEOZNAČENÉ. Len si preraziť gumu. Nahlásil som na MsP vraj o tom vedia. Aši sa čaká než sa tam stane škodová udalosť.
12. jún 2019

Micro

Neopravené...
13. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na podnet sme opätovne upozornili firmu, aby v rámci záruky odstránila všetky nedostatky Hollého ulice v tomto úseku. K oprave dôjde v čo najkratšom čase.
Kto? Odbor investičnej výstavby
Kedy? jún 2019

Odbor investičnej výstavby
18. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
poškodené miesto na cestnej komunikácii v blízkosti objektu Leonardo bolo zhotoviteľom stavby už opravené, ako dokladajú zverejnené fotografie tohto úseku vozovky.
Kto? Eurovia, a. s., Košice
Kedy? jún 2019

Odbor investičnej výstavby
19. jún 2019

Micro

Neopravené...iba prikryté platňou a vedľa nej znova vypadávajú kocky.
20. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
položenie oceľovej platne zabezpečil investor okolitých stavieb kvôli ťažkým stavebným mechanizmom ako ochranu dlažby proti poškodeniu. Položená čadičová kocková dlažba uložená na Halenárskej a Hollého ulici do vejárov nie je prispôsobená na extrémne zaťaženie v zákrutách križovatiek a dynamické účinky zo zadných náprav ťažkých vozidiel. Platne tieto účinky zachytávajú, po dostavaní bytových domov na tejto ulici a ukončení častých prejazdov plne naložených nákladných áut budú odstránené. Zatiaľ sú potrebné, lebo k poškodeniu dlažby v tejto lokalite dochádzalo hlavne premávkou týchto ťažkých vozidiel.

Odbor investičnej výstavby
29. september 2019

Micro

Zasa ppškodené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania