Ulica Vladimíra Clementisa-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
zuzana 04. mája 2019

Dobrý deň,
v bytoch na ulici Vl.Clementisa pri Lidli na Družbe dlhodobo v noci netečie teplá voda, napriek tomu, že si za nu platíme ako ostatní. V So/Ne/Sv netecie casto ani doobeda.

poprosím o presetrenie a riesenie problému.
dakujem,
Zuzana

06. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
okrem toho, že riešenie podnetu spočíva iba v rukách nájomníkov, ktorí sa majú s touto otázkou priamo obrátiť na svojho bytového správcu a vôbec nie je v kompetencii Mesta Trnava, podnet neobsahuje ani presné adresy, kde sa problém nachádza a názov bytového správcu, aby sme to mohli urobiť za nich.
Odkaz pre starostu primárne slúži občanom na vyriešenie problémov v kompetencii Mestského úradu v Trnave, na upozornenie nedostatkov vo verejnom priestore a pod., nie pre súkromné prípady, pri ktorých je úplne jasné, že Mesto Trnava nemá na ich riešenie kompetencie ani dosah. Napriek tomu sme s podnetom oslovili vedenie Bytového družstva so sídlom v Trnave, ktorého sme identifikovali ako správcu bytov v spomenutých bytových domoch. O odpovedi od Bytového družstva budeme informovať.
Kto? Bytové družstvo so sídlom v Trnave

Mestský úrad v Trnave
07. máj 2019

Peto

Zuzana, ma vaša bytovka cirkulacku / vyregulovanu teplú vodu?
10. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dnes sme dostali e-mailovú odpoveď od Bytového družstva BD, v ktorej nám vodohospodár BD napísal, že v dome na Ulici Vladimíra Clementisa 41 v Trnave bolo v predchádzajúcich dňoch vymenené čerpadlo (z dôvodu zhorenia starého čerpadla). Situácia s teplou vodou by sa mala zlepšiť.
Kto? Bytové družstvo so sídlom v Trnave

Mestský úrad v Trnave

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania