Ulica Juraja Slottu-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Ivana 23. mája 2019

Zničená zeleň.

07. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tento podnet nebudeme riešiť, pretože to považujeme za zbytočné. Takýchto nevzhľadných vyjazdených miest máme v meste viacero, ale ich vyrovnávanie a zatrávňovanie je iba mrhanie financií získaných od daňových poplatníkov, keďže sa vždy nájdu obyvatelia, ktorí miesto rozjazdia a zničia vynaloženú námahu, kým vznikne trávnik. Na viacerých miestach sme sa v minulosti snažili o oživenie takejto rozjazdenej plochy trávnikov, ale vrátili sa do pôvodného stavu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
08. jún 2019

Ivana

Ok, takze nemate ani 6 betonovych zabran? Ked islo o platene parkovisko na Starohajskej, tam bolo samozrejme betonovych zabran dost, aby nejazdili po trave a neutekali prachy. Ale ved tu sa len nici zivotne prostredie. Hodte si to pls aspon na google maps, o co tam ide, ked uz nemate cas tam ist. Je to betonova plocha pri vymenicke a parkuju tam az 2 auta (v druhom rade, do ktoreho sa vedia dostat iba po trave), ktore to tam dostali do stavu, aky tam mame dnes - na fotkach. Sirka travnika, ktory potrebujete blokovat zabranami je 5 metrov na kazdej strane. Namiesto toho nechame 2 buranov jazdit 25 metrov po trave. Nikto od vas nechce ziadnu vysadbu, ta trava sa zregeneruje sama, ked to stihnete este tento rok.
08. jún 2019

Peto

v prvom rade by sa pri tej vymenicke ani nemalo parkovať, ma byť prístupná v prípade zásahu.
09. jún 2019

Ivana

5ulo rozumiem, len to je zas vec servisakov/hasicov, aby si poziadali o vyznacenie miesta, ktore potrebuju na pristup. Pokial tak neurobia, ja som za to, nech sa betonova plocha dostupna na parkovanie vyuzije. Len pokial sa tym nemusi znicit cela okolita zelen. Nech ma niekto opravi, 4-5 rokov dozadu tam to jazdenie po trave nebolo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania