Ulica Spartakovská-lavička-poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Lukáš Hrčka 03. júna 2019

Zničená lavička na Ulici Spartakovská 8, neplní svoj účel a stáva sa útočiskom v noci pre vyrostkov a mladých ľudí, ktorí celé noci znepríjemňujú hlukom a "vybranými slovami" život všetkým obyvateľom. Viackrát bola prizvaná hliadka mestskej polície ktorá problém ale vyrieši iba na chvíľu. Prosíme o odstránenie lavičky.

10. jún 2019

Lukáš Hrčka

Najnovší stav
12. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
keďže v podnete ide o odstránenie lavičky pri bytových domoch, je potrebné tento úkon prerokovať aj s ostatnými obyvateľmi bytového domu, najlepšie na domovej schôdzi. Zároveň je potrebné vyhotoviť z tohto stretnutia záznam potvrdený podpismi obyvateľov a ten nám doručiť na Mestský úrad v Trnave, Odbor dopravy a komunálnych služieb. Na základe takejto písomnej požiadavky na odstránenie môžeme lavičku demontovať. Týmto postupom chceme predísť zbytočným nedorozumeniam a sťažnostiam na odstránenie lavičky. Ďakujeme za pochopenie.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
14. august 2019

Lukáš Hrčka

Dobry den, dakujem za odpoved. Aj ked som to povodne v podnete pozabudol,ak by to bolo mozne, lepsie by bolo lavicku OPRAVIT, ako demontovat a odstranit. Preto vas prosim o opravu lavicky, kedze uz je v havarijnom stave, trcia z nej ostre sroby, zelezne droty a su nebezpecne hlavne pre hrajuce sa deti. Dakujem velmi pekne.
21. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opravu lavičky sme zadali spolupracujúcej firme.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? august-september 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
22. august 2019

Lukáš Hrčka

dobrý deň, ďakujem, lavička už bola opravená.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania