Ulica Spartakovská-detské ihrisko-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Lukáš Hrčka 04. júna 2019

Poškodená hupacka pre deti vo vnutrobloku medzi 12. p. cinziakmi. Prosím o opravu, keďže v priebehu dňa sa na "ihrisku", ak sa to tak dá nazvať, hra viacero deti a pre menšie deti je k dispozícii iba jedna hupacka. Ďakujem.

04. jún 2019

Robo

A momentálny stav je aj nebezpečný pre deti. Niekedy mi to pripadá ako keby tí úradníci z MsÚ Trnava ani nežili v Trnave. Alebo chodia do práce na vrtuľníkoch. Pretože všade sa nájde niečo čo potrebuje opraviť, príp. vymeniť. Tak nech sa aspoň jeden pracovník z príslušných úsekov MsÚ napr. ODaKS alebo SKaŠZ povozí na bicykli počas pracovnej doby a skontroluje daný stav v svojej pôsobnosti (detské ihriská, lavičky na verejných priestranstvách, stav zelene, dopravné značenia - priechody pre chodcov, značky atď.. A nie iba čakať kedy dá niekto podnet na OPS, čo zvyčajne býva po dlhšej dobe. Je to hanba a vizitka mesta.
05. jún 2019

jozef

Plný súhlas Robo, aj já mám taký pocit , treba naozaj dvihnúť r.. a pobehať po meste , zapísať a konať, veď ich je na úrade dosť až priveľa, len treba chcieť
05. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme zadali na vyriešenie spolupracujúcej firme.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? jún 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
20. jún 2019

Lukáš Hrčka

Ďakujem, húpačky už boli doplnené ..ešte by to chcelo neskôr celé ihrisko opraviť, ale to už neviem či nemám veľké požiadavky ... v medzibloku sa hrá dosť veľa detí a nejaké ihrisko s novým povrchom o ktorý by deti nezakopávali a rovnako aj nové hracie prvky by ich určite potešili ...ďakujem
14. august 2019

Lukáš Hrčka

Prosim Vas o nutnu opravu priestoru vo vnutrobloku medzi 12. p BJ na ulici Spartakovska (Spartakovska 1,2,3,4,8 a 9). Viem ze na komplexnu obnovu treba vypracovat projekt, co sa zatial nestalo rozumiem ze sa neda vsetko naraz), ale prosim aspon o udrzbu betonovej plochy, ktora by mala sluzit ako ihrisko pre deti na rozne loptove hry. V tesnej blizkosti ihriska je vyse 430 bytov, v ktorych je mnozstvo deti a je to vidiet aj na samotnom ihrisku v podvecernych hodinach. Hrava sa na nom niekolko az desiatok deti, sam som bol svedkom, takmer kazdy den, ako sa deti potkynali o trsy trav, ktore trcia z betonovej plochy a rovnako aj o nerovnostii, ktore na tejto ploche su a s placom a roznymi odreninami odchadzali domov. Bolo by prosim mozne aspon tuto plochu dat do poriadku? Dakujem velmi pekne.
03. január 2021

Lukáš Hrčka

Bolo uz vyriešené, prosím označiť podnet ako "Vyriešený" , dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania