Ulica Gejzu Dusíka-strom-neorezaný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
občan 11. júna 2019

Pozdĺž celej ulice Gejzu Dusíka sú dlhodobo neorezané stromy a nestrihané kríky, okoloidúci sa musia neustále zohýbať a klaňať stromom. Je to nenormálne, ak mesto vysadí zeleň a potom sa prestane o ňu starať ... ak sa vysadia kríky a stromy, treba ich neustále orezávať, strihať a tiež aj pravidelne kosiť trávu. Nič z toho sa pravidelne nedeje. Aký je dôvod tohto zanedbávania o údržbu zelene zo strany mesta? Prosím aj o vyjadrenie sa zodpovedných poslancov tejto mestskej časti!

08. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
spolupracujúca firma zabezpečí podchodnú výšku drevín. Kríčky však nebránia priechodnosti chodníka a v týchto poveternostných podmienkach ich strihať nebudeme.
Ak sa chcete informovať u svojich poslancov na stav mestskej zelene, stačí navštíviť poslanecký výbor vašej mestskej časti. Všetky potrebné informácie nájdete na: http://www.trnava.sk/sk/clanok/vybory-mestskych-casti
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? júl-august 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
08. júl 2019

občan

Nestrihané kríčky zužujú chodník, a teda bránia priechodnosti chodníka. Rozumiete tomu? Bežný človek nemá čas sa chodiť informovať u poslancov ani navštevovať vaše výbory. Za túto prácu berú poslanci platy a občania nie. Tí majú svoju každodennú prácu. Stačí, aby sa všetky dreviny riadne a pravidelne strihali a to je všetko. Nič iné tu ľudia nerobia, len doblba upozorňujú na to, čo má byť samozrejmosťou.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania