Ulica Lomonosovova-spomaľovač-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Ziadam o zvysenie bezpecnosti pre chodcov a cyklistov na tomto nebezpecnoˇ mieste. Kedze v parku(!) krizuje cyklo/chodnik cesta. Dnes ma tu skoro nabrala GLS doprava o 12:52, ktora letela od Stanicnej na Lomonosovu. Miesto zo strany cesty je oznacene ako priechody, ale zo strany chodnika - a najma pre cyklistu - nie je zrejme, ze z oboch stran ten sirsi chodnik je vlastne cestou. Aj ked tadial zvyknem jazdit pravidelne, iba hrb/jama (urcite viaceri poznaju) na chodniku mi da vediet, ze som prave minul tu nenapadnu cestu. Urcite by tu mali byt bezodkladne osadene obojostranne spomalovace. Domalovane znacenie prednosti v jazde alebo osadene znacky. Tiez na samotnom cyklo/chodniku zo strany Kamenaca od znacky domalovat aspon piktogramy biku, lebo tu dochadza ku koliznym situaciam - chodec sa Vas snazi pustit po pravej strane ale cyklochodnik je vlavo. Vopred dakujem.

14. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
riešenie tohto cyklochodníka je zaradené do pripravovanej súťaže na architektonicko-urbanistické riešenie Parku Janka Kráľa. Zatiaľ nevieme, kedy dôjde k realizácii. Bol spracovaný projekt pre územné rozhodnutie a teraz prebieha proces vydania územného rozhodnutia.
Prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení podnetu a ostražitosť na tomto úseku cyklochodníka a cestnej komunikácie.
Kto? Odbor územného rozvoja a koncepcií

Odbor územného rozvoja a koncepcií
14. jún 2019

Lubo

Ok. Ale aspon nastrek daky zatial. Jedna sa o bezpecnost. Podobne aj priechody, ktore uz pol roka nemalujete. Netrolim. Ked vidim nebezpecne miesta, tak nemozem to nechat tak. To auto mi preslo par cm od zadneho kolesa a keby som nezrychloval, tak zle dopadnem. Auto zrychlovalo tiez... . Podobne odpovede som dostal minuly rok od VUC NR a VUC TT ohladne horskeho priechodu Havran (medzi PN a TO), ze sa ide sutazit vozovka a teda stredove znacenie nebude. Po pol roku pred zimou znacenie pribudlo od VUC NR, VUC TT ovela neskor. Dovtedy tam zomrel aspon jeden motorkar, ked viezol 13r. dceru. Prevratilo sa auto na strechu, co som osobne videl, v case ked ciary neboli. Ta plna stredova ciara pri serpentinach pomaha a ma vyznam pre ludi, ktori chcu respektovat pravidla. Vopred dakujem.
18. júl 2019

Lubo

Na inkriminovanom mieste sa medzitym vytvorila diera v chodniku a potom este druha vacsia diera cca par desiatok metrov smerom na stanicu. Treba zadat extra odkaz ?
11. október 2022

Lubo

Osadili sa aspon nejake znacky s upozornenim, alebo sa aspon zvyraznilo vodorovnym znacenim ?
07. február 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
11. jún 2023

Lubo

4. vyrocie zadania podnetu a zaroven od reakcie. Ako stojime z projektom ? Vopred dakujem za informaciu. Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania