Ulica Hospodárska-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
MS 17. júna 2019

Demolacia promenady pokracuje veselo dalej vdaka ignoracii MsP TT - na foto aktualny stav rano 15/06/2019.
Kedze MsP TT nevie ani po viacnasobnych upozorneniach zabezpecit pravidelne kontroly, alebo kamerovy system, tak tento kut Trnavy sa stava eldoradom ozratych a agresivnych fetakov, asocialov & chlastajucej mladeze.
Vdaka MsP TT, good job.
PS: Neunuvajte sa sem davat odpoved o tom, ze Vam mam volat v pripade, ak pozorujem protipravnu cinnost - na to mate pochodzkarov a hliadky a je Vasou povinnostou zabezpecit bezpecnost & poriadok na uliciach Trnavy. O tejto lokalite viete, ze je kriticka, tak aky mate problem zaviest pravidelne pochodzky?
Naucte sa konecne robit pre obcanov aj nieco uzitocne, a tym uzitocnym nemyslim rozdavanie papuc dochodcom parkujucim pred nemocnicami!

17. jún 2019

Robo

Toto je bežný stav, ktorý je viditeľný v každej časti mesta. To by musela byť hliadka MsP alebo PZ podľa vášho podnetu stále prítomná na každej ulici na území mesta ... Našťastie sa nejedná o vandalizmus v pravom slova zmysle (ničenie majetku) ale len o pár nevychovancov, ktorí si nevedia po sebe upratať. Stačí sa pozrieť na miesta,kde sú lavičky - sídliská, parky, Kamenný mlyn, parkoviská - kde sa mládež občerstvuje priamo vo vozidlách a zostáva často pol nich neporiadok.
17. jún 2019

MS

@Robo - tie rozbite lavicky na foto nie su podla Vas prejavom vandalizmu? Demolovanie mestskeho mobiliaru nie je vandalizmom v pravom slova zmysle?
18. jún 2019

Robo

Tie lavičky sú staré, prehnité drevo. Je zázrak, že ešte držia pokope. Tie sa už samé pomaly rozpadajú.
18. jún 2019

MS

Cize kludne ich mozu asociali a ozrani demolovat dalej, kedze su stare. Zaujimavy argument.
27. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedený podnet bol vyriešený už na druhý deň. Promenádu čistíme pravidelne.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania