Starohájska ulica-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený

Detská pohotovosť - nedostatočne, respektíve žiadne parkovanie

18. jún 2019

erik

mesto odporuca parkovat kusok odtial,je to len par metrov aj ked niest chore dieta v naruci staci aj par metrov
19. jún 2019

mute

navrhujem keď už mesto vymenilo pozemky s duposom aby sa vyhradili min 2 parkovacie miesta pre pohotovosť v čase pohotovosti. Aj tak sú parkovacie miesta v čase pohotovosti prázdne.
19. jún 2019

PedroN.

to mi príde diskriminačné, lebo bežne sú na pohotovosti aj viac ako dvaja takže by to chcelo vyhradiť min 5 parkovacích miest. No a potom ja navrhujem vyčleniť min 20 parkovacích miest pre detskú polikliniku v čase otváracích hodín polikliniky a samozrejme priamo pri dverách do jednotlivých ambulancií. veď si predstavte niesť choré dieťa z parkoviska cez lávku, vestibul, schodisko, výťah, chodbu...a samozrejme zabezpečiť aj strážnika, ktorý bude dávať pozor aby na tých vyhradených parkovacích miestach niekto neodstavil auto keď príde na týždňovku a ešte svetu mier
20. jún 2019

mute

Toto predsa vyrieši jedna dopravná značka : vyhradené pre pohotovosť v čase od ... do.... , alebo tam môže byt značka pre vozíčkarov .....kto nechce vyriešiť problém hľadá výhovorky ako sa to nedá urobiť. Tých miest tam môže byt kľudne aj 5. Napr. každý rodinný dom musí byt vybaveny min 3 parkovacími statiami ako je možné že pohotovosť sa vyhovára že použijú parkovisko 100m vzdialene? Dupos má na parkovanie cely vnútorný dvor. Nech oni parkujú na priľahlom parkovisku - zdraví ľudia môžu prejsť aj tých zopár metrov, nie?
20. jún 2019

Robo

Prečo by mali ľudia z Duposu parkovať vonku? Veď je to ich objekt! Mne nevadí sa prejsť z parkoviska vonku aj s dieťaťom. Je to kúsok. Trvá to cca. minútu na pohotovosť - osobná skúsenosť.
22. jún 2019

Filip

Nechapem, preco ma kazdy v dnesnej dobe pocit, ze medzi jeho prava patri parkovanie rovno pred vchodom. A to nehovorim len o tomto podnete, pozrite sa ako rano rodicia vykladaju deti do skol.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania