Trojičné námestie-stĺpik-nadbytočný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Marian 23. júna 2019

Do dnešného dňa to bolo bez problémov . Neochota MESTSKEJ POLÍCIE.
Pekný deň prajem Vám. Dnes som volal krátko pred 13:00 hodinu ma mestskú políciu . Venujem sa dlhé roky svadobným udalostiám ako dj . Potreboval som dať dole na pekárskej ulice stĺpik z dvôvodu premiestniť sa autom k podniku MAXIM k výťahu za účelom vyloženia zvukovej a svetelnej techniky na maximálne pristatie auta na 20 minut a hneď by bolo auto odišlo . Samozrejme ráno tak isto po akcii naložiť a odíst. NEOCHOTA DISPEČINGU MESTKEJ POLÍCIE . Poprosím aby sa tekýto problém nejak poriešil z mojho dvôvodu od pekárskej ulice cca 80 metrov nieje pešia zóna ako to nazvali v telefóne. Som znechutený . Obísť celé mesto a 100 metrov prenášať techniku až od zadného vchodu Kulturného domu. S pozdravom Marian Streit .

24. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vjazd do pešej zóny povoľuje cestný správny orgán pre miestne komunikácie, ktorého funkcie plní Odbor dopravy a komunálnych služieb Mestského úradu Trnava. V prípade, ak požadujte vjazd do pešej zóny, je nutné obrátiť sa vopred na cestný správny orgán.
Mestská polícia je oprávnená vpúšťať do pešej zóny vozidlá bez povolenia cestného správneho orgánu iba v mimoriadnych a odôvodnených prípadoch, za ktorý sa dovoz ozvučovacej techniky do súkromnej prevádzky nedá považovať. V uvedenom prípade Vám bolo odporučené využiť zadný vjazd k Domu kultúry, kde sa prevádzka Maxim nachádza, v smere od ulice Dolnopotočnej.

Mestská polícia mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania