Chybajuce Vrecka na psie exkrementy

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Maťko 20. januára 2014

Na fotke zobrazenej ploche sa nenachadza ani jeden stojan s vreckami na psie exkrementy. Cela travnata plocha je posiata exkrementami. Je uplne jedno, ci je tam dovolene vencit psov alebo nie, ludia z okolitych panelakov ich tam vencit budu. Preto prosim dodajte tieto stojany s vreckami na exkrementy. Dakujem.

31. január 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. O jeho riešení vás budeme informovať.

ÚKaM
04. február 2014

Maťko

Kedy ma o ňom budete informovať?
06. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Smetné nádoby oranžovej farby s držiakmi na vrecká na psie exkrementy boli osadené iba na určené venčoviská pre psov. V najbližšej dobe sa nové lokality na venčenie psov rozširovať neplánujú. Venčovisko s košmi sa nachádza na ulici Spartakovskej od MŠ až po križovatku s ulicou V. Clementisa.

V zmysle zákona je každý, kto venčí psa, povinný odstrániť exkrementy z verejného priestranstva. Ďakujeme za upozornenie na znečistenie pozemku. Vyčistený bude pri vhodných klimatických podmienkach.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
10. február 2014

Maťko

Aha, takze chapem to spravne, ze si ideme budovat park medzi budovami VUC a Zimneho stadiona a namiesto toho aby sme ludom, ktori tam vencia psov, dali nastroje ako odstranit exkrementy po svojom milacikovy, budeme tieto exkrementy po nich cistit ked ich bude dostatocne velka kopa a vhodne klimaticke podmienky? To, ze ste nejake miesto oznacili ako vencovisko a na nejakom inom mieste zakazali vencit problem vobec neriesi. Ludia na tomto priestranstve vencia psov odkedy tu tie panelaky stoja a budu ich tu vencit dokedy tu tie panelaky budu stat.

Mohli by ste prestat blabolat a vyriesit dany problem konstruktivne? Napr. vycistenim celeho pozemku a osadenim dostatocneho poctu kosov s papierovymi vreckami na exkrementy? Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania