Ulica Juraja Slottu-značka na ceste -chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý

11 krizovatiek na Druzbe, kde sa jazdi stylom - idem rovno, mam prednost. Ziadne pravidlo pravej ruky sa nerespektuje. Bolo by mozne pouzit dopravne znacenie “daj prednost v jazde (za mna stop, daj prednost v jazde ?)” aspon ako horizonatalne dopravne znacenie (titulna foto) ? Inkriminovane miesta su v prilozenych obrazkoch zo StreetView Google.maps. Riadenie krizovatiek zostane bez zmeny: 1., Nielen sa tym pripomenie, ze aj tu na sidlisku platia pravidla cestnej premavky, 2., zaroven sa demotivuju tranzitujuci vodici, 3., obyvatelom sidliska sa zlepsi miesto pre zivot Vyblednute priechody pre chodcov sa uz mozu jednym vrzom opat namalovat... . Vopred dakujem.

12. august 2019

Lubo

Ok. Neriesi sa. Ale tie priechody 9 mesiacov nevyznacene by ste aspon mohli... . Zda sa, ze sa do apky uz neoplati pisat. Mesto ma bezpecnost asi na haku.
07. jún 2022

Lubo

Uz su to 3 roky. Tusim nemate system pri odpovedani na odkazy. Ci nechate spadnut odkaz do neriesene a vybavene stylom, danovi poplatnici nahlasujte co chcete, my si odpovieme na co chceme. Mohli by ste vracat aspon rocnu dan ako ospravedlnenie za ignoraciu podnetov. Fer, nie ?
08. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
situáciu preveríme, posielame odborným pracovníkom, budeme vás informovať.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
11. október 2022

Lubo

Mame uz info z preverenia ;).
07. február 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
11. jún 2023

Lubo

Tu mame viac milnikov a vyroci: - 4 roky od zadania podnetu - 3 roky trvalo mestu, kym zareagovalo - 1 rok od reakcie mesta “preverime”. Ziadan o znovuzaslanie na samospravu. Funkcionalita apky to umoznuje, ako som si vsimol v BA. Dakujem Matus G. Ano, pribudla 30ka, niekde i retardery, kde pri 1 vyjazde zo 7 to trochu pomaha uplatnit si prednost v jazde z prava, v smere Slottu na Tekela bol zruseny tranzit. Ale ak tu budu vyznacene len niektore vyjazdy “daj prednost v jazde” a niektore nie, problem nie je vyrieseny. Neviem ci to umoznuje legislativa, ale nepomohlo by aspon vodorovne dopravne znacenie “daj prednost v jazde” na miestach, kde sa nemeni znacenim prednost v jazde ? A ak uz sa bude vykonavat nastrek, pouzite prosim uz nieco trvalejsie, nie take co sa pouzilo na priechody pred 20.4. aj na oznacenie R6 parkovacich miest a vydrzalo ani nie 2 mesiace. Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený.
19. jún 2023

Lubo

Ziadam OPS o znova zaslanie na samospravu. Dakujem. Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený.
05. august 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Prikladam foto odpovede mesta na poziadavku znizenia rychlosti na 30km/h na V.Clementisa, kde ma mesto poslalo s tym dop..rec. A lala o rok je 30ka na Clementiske realitou. Ziadne vysvetlenie, na zaklade cohoze sa len mesto zrazu po roku rozhodlo pre tento krok ;). V inych podnetoch, ako v tomto, vyuziva mesto Trnava naopak nulovu komunikaciu, cize strategiu mlcania a ignoracie, ako aj v tomto podnete. Sluby typu “riesime”, s nejasnym smerovanim ci nebodaj vysledkom, pouzival aj minuly rezim. Preto to nemozno povazovat za komunkaciu mesta, ktore deklaruje, ze sa inspiruje mestami v zapadnej demokracii. Aj niektore komunisticke nomenklaturne kadre sa v minulosti inspirovali zapadnymi mestami, v dokonca dopravnych rieseniach (Schuster/Kosice - Wupertal od r. 1984), nie vsak demokraciou a samozrrejme nekonfrontovali tym padom svoje predstavy s inymi, lebo mohli - mali prave taku moc pretlacit bez oponentury cokolvek, co si zaumienili. A toto je priznacne prave pre nedemokraticke, aj silne direktivne firemne riadenie jedneho cloveka, kedze ludia nizsie v hierarchii maju navyse obavy z odvetnych krokov vedenia - nevedia ake stanovisko bude na druhy a dalsi den platit… preto radsej nulova komunikacia. Ak by sa jednalo o politicke zoskupenie, bola by v hre aspon reputacia strany, hnutia (samozrejme zapadneho typu, s kolektivnym riadenim) a teda by bola aspon sanca na napravu. A tu nam takto neustale prechadzaju mlcanim podnety v OPS.
20. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
V danej lokalite je zóna najvyššej dovolenej rýchlosti 30 km/h, pričom v takejto zóne je vhodnejšie použiť pravidlo pravej ruky, ktoré pôsobí ako prvok upokojenia dopravy.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
20. december 2023

Lubo

No vyskusajte pouzit pravidlo pravej ruky na Slottu :D.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania