Reklamné nálepky na výlepnej ploche

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ivana 22. januára 2014

Na oficiálnej výlepnej ploche na J. Slottu sú podozrivo umiestnené reklamné nálepky (nejaké taxi), chcem sa informovať, či sú to oficiálne zaplatené reklamy a ak nie, ako sa v takom prípade postupuje? Ďakujem za odpoveď.

23. január 2014

Filip

Videl som chlapika, ktory isiel po Kollarovej ulici a na kazdy stlp verejneho osvetlenia lepil nieco podobne. Vzdy pri tom prelepil reklamu konkurenta. Mimochom, ani sa neunuval odlepenu stranu hodit do kosa, hadzal to rovno na zem.

Tiez by ma zaujimalo ci by malo zmysel privolat policajnu hliadku? Alebo co v takom pripade robit?
03. február 2014

Katka

Len ako info - na vylepovanie plagátov je platné VZN č. 90 k zverejňovaniu a vylepovaniu plagátov s informatívnym, reklamným a komerčným obsahom: http://www.trnava.sk/sk/vseobecne-zavazne-nariadenie/90
06. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Vylepovanie plagátov na mestské plagátové plochy zabezpečuje za poplatok Správa športových a kultúrnych zariadení (SŠaKZ). V prípade, že sa na týchto miestach nachádzajú plagáty, ktoré neboli vylepené SŠaKZ, nahlasujú sa Mestskej polícii v Trnave, ktorá toto nelegálne vylepovanie rieši.
Mestská polícia v Trnave chytila vďaka kamerovému systému v meste štyri osoby pri nalepovaní propagačných nálepiek. Jedinou možnosťou sankcie je v tomto prípade pokuta do výšky 30 eur.
Preto prosíme všetkých občanov, ktorí uvidia "vylepovačov nálepiek" pri ich nelegálnej činnosti, aby to nahlásili na bezplatné telefónne číslo mestskej polície 159.

ÚKaM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania