Bratislavská ulica-zastávka MHD-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Erik 04. júla 2019

Koncepcia rozvoja statickej dopravy z r. 2016 počíta na juhu Trnavy so zavedením záchytného parkoviska s autobusovou zastávkou. V týchto priestoroch bolo otvorené nákupné centrum OC SOFI, v blízkosti sa nachádza zastávka, ktorá nie je využívaná aj napriek tomu, že formou občasného trasovania jazdia tým smerom 3 nosné linky. Bolo by možné túto zastávku zahrnúť do trasovania liniek 1, 4, 5 a zároveň dobudovať novú zastávku oproti? V budúcnosti by mohla byť využitá aj kvôli záchytnému parkovisku. Prikladám obrázok z Google Maps a zároveň obrázok z koncepcie. Vybavenie zastávky: prístrešok, lavička, bezbariérový prístup, smetný kôš, dopravné značenie, elektronická informačná tabuľa, stojan pre bicykle, virtuálna stanica Arboria bike. Zástavka by niesla meno: OC SOFI(podľa významného objektu).

06. júl 2019

Peterko

Takže uvedené linky 1,4,5 by zastavovali aj na Nerudovej ulici aj na OC SOFI ?
06. júl 2019

Erik

S tou zastávkou sa počíta v Koncepcii rozvoja statického parkovania od r. 2016, ako je v schéme, ktorú som sem dal, a vzhľadom na otvorené nákupné centrum, by bolo vhodné zakomponovať tú zastávku do trasovania ako zastávku na znamenie, keďže je tam postavená, ale nie je obsluhovaná.
08. júl 2019

MBN

Erik vidim,ze sa snazite o zefektivnenie a zkulturnenie zastavok MHD.Ja som daval podnet na zastavku Nerudova,tiez tam neni pristresok kde sa schovat ked prsi ale mesto nema zaujem a peniaze to riesit.
08. júl 2019

Erik

Ďakujem Marian. Ak by mesto vypracovalo jednotný projekt o rekonštrukcii(doplniť prístrešky, elektronické informačné tabule, virtuálne stanice Arboria bike a pod.) a dobudovaní zastávok, tak by sa Trnava mohla uchádzať o eurofondy, a tým by z celkovej sumy platili iba 5% financií. Podobne to robí pri stavbe cyklochodníkov, nedávno získala Trnava státisíce na nové cyklochodníky na Spartakovskej a Bučianskej a rekonštrukciu chodníkov a verejného osvetlenia, a v mnohých ďalších projektoch.
09. júl 2019

Peto

Tie fondy by boli super, lebo tieto zastávky, ktoré máme, sú také, že keď prší, tak všetci zmoknu. Nejaký idiot musel tie búdky schváliť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania