Mikovíniho ulica-cyklotrasa-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Kamil Pilárik 04. júla 2019

Cyklotrasa od ul. Hraničnej až po ul. Vlársku je v katastrofálnom stave viď. foto. Žiadam aby ste zabezpečili pravidelné kosenie okrajov cyklotrasy nakoľko nie je možné sa v niektorých úsekoch ani vyhýbať,
-častejší odvoz odpadu z dvoch kamenných košov
- je potrebné pozberať odpad ktorý pravdepodobne vytvorili neprispôsobilý.

Keď neviete pre Modrančanov riešiť nový cyklochodník, tak aspoň sa pravidelne starajte o ten ktorý existuje.

07. júl 2019

jozef

Toto sa opakuje kazdy rok poprosime pokosit burinu nie travu aj z druhej strany sa neda uz preist preco sa mame prosit este ani raz sa to bez prosenia neobislo je to uz trapne
11. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
neporiadok v okolí cyklochodníka dáme vyčistiť útvaru Malých obecných služieb (aktivačným pracovníkom), na stav zelene upozorníme správcu, ktorým je Slovenská správa ciest.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? júl 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
21. júl 2019

Kamil Pilárik

Kedy Slovenská správa ciest urobí nápravu? Asi čakajú až napadne sneh a ten všetko zakryje.
Uvedomte si vy ktorý ste zodpovedný za takýto stav, že na cyklochodníku už vôbec sa nedá vyhýbaťa keď to urobíte tak ste poškriabaný od bodliakov na nohách aj rukách.
My z Modranky vôbec nemáme kade chodiť do mesta.
Túto trasu od Vlárskej až po Hraničnú nikto nekontroluje, neustále tam vznikajú odpadky, nikto sa nestará aby boli odstránené odumreté stromy a na celej trase sú dva kamenné koše, ktoré sú nepravidelne vyprázdňované.
Aj pred zberným dvorom na Mikovýniho ulici, kde by mali byť vzorom je neustále neporiadok.

Som veľmi zvedavý kedy dôjde k náprave!!!
22. júl 2019

jozef

P. Kamil má pravdu je to hrôza , kašlete totálne na to, každý rok se prosiť, občana nezaujíma komu to patrí, ale je to v katastri Trnava a poslanci sú asi tiež slepí .
28. júl 2019

Zdenko Zápražný

Vajslova ulica-chodník-znečistený

Nepokosená tráva a vysoké bodliaky zasahujú do úzkeho chodníka medzi Vajslovou a Mikovíniho ulicou. Začína to tam byť nebezpečné.
31. júl 2019

Kamil Pilárik

Vážený neviem či si z nás Modrančanov niekto robí srandu. Ale od 3.7.2019 nikto nevie zariadiť pokosenie bodliakov a trávy popri najhoršom cyklochodníku v Trnave !!!
Pritom ste ma informovali, že neporiadok v okolí cyklochodníka dáte vyčistiť útvaru Malých obecných služieb (aktivačným pracovníkom),a na stav zelene upozorníte správcu, ktorým je Slovenská správa ciest.
Je 31.7.2019 a nič sa neudialo.
Vyzývam pána primátora Bročku a pána poslanca Šarmíra aby nasadli na bicykle a previezli sa od Hraničnej ul. po Vlársku ul.
06. august 2019

Matúš G

Uz to kosia.
06. august 2019

Kamil Pilárik

Hurááá dúfam že už to bude pravidelne a bez prosenia.
Ďakujem za všetkých
14. august 2019

Matúš G

Pokosené.
01. október 2019

Kamil Pilárik

Znova musím upozorniť na nezodpovednosť pracovníka mesta, ktorý dal urobiť aktivačnými pracovníkmi kôpky rôzneho odpadu popri cyklotrase od Mikovíniho po Vlársku ulicu ALE zabudol to dať odviezť Už to zarastá a je to nebezpečne hlavne pre cyklistov ktorý sa musia vyhýbať nakoľko chodník je úzky a nevyhovujuci Je to hanba ako sa staráte o tento úsek cyklotrasy , odpad je tam od polovice júla.
03. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
odvoz odpadu bol zadaný spolupracujúcej firme, ale z technických príčin ho nebolo možné zrealizovať (pokazilo sa im vozidlo určené na tieto práce) . Ďakujeme za pochopenie a prosíme o trpezlivosť, odpad bude odvezený v čo najkratšom čase.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? október 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
03. október 2019

Kamil Pilárik

Vážený zodpovedný pracovník to stou odpoveďou nemyslite vážne !!!
To môžete hovoriť deťom v škôlke aj tieby tomu neoverili
Kto je ťa spolupracujúca firma?
03. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dnes sme priestor preverili a zistili sme, že už je neporiadok odvezený, lokalita je uprataná.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
04. október 2019

Kamil Pilárik

Dakujem za všetkých
05. august 2020

Kamil Pilárik

A zase musím upozorniť na zanedbaný nepokosený úsek od Mikovíniho po Vlarsku. Už tam je problém aby sa stretli dvaja cyklisti a ešte horšie ak ide po chodníku niekto s kočíkom Je to každý rok.
05. august 2020

Kamil Pilárik

Dlhodobo nepokosené. Každý rok sa to opakuje. Najhoršia cyklotrasa na Slovensku a ešte aj neudrziavaná. Kedy už kompetentný tento problém vyriešite???
05. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Kamil, ďakujeme za Váš podnet. Bol postúpený na Odbor územného rozvoja a koncepcií (referát zelene), ktorý sa ním bude zaoberať.
Kto? Odbor územného rozvoja a koncepcií
Kedy? august 2020

Mesto Trnava
10. august 2020

jozef

To iste aj z druhej strany netreba kosit cele brehy len okolo domov a povedzme 2 m nech sa da preist bodlacie 2 metrove toto nikto z kompetentnych nevidi ako hovoril Kamil to za opakuje rok co rok a poslanci tiez kde su je to uz trapne roky rokuce Vas prosit prosime pokosit brehy Trnavky na odbore zelene by sa tam obsas mohli aj pozriet.
25. august 2020

Kamil Pilárik

Ak mesto platí z našich daní za takúto prácu, tak to sú vyhodené peniaze do potoka. A vy napíšete že úloha splnená. Ja som dnes 25.8. tade išiel “uplna lajdačina” Pýtam sa kto je za to zodpovedný?
26. august 2020

jozef

Presne nikto nič nekontroluje, treba sa dvíhnúť zo stoličky a kontrolovať takto lajdácky sú vždy pokosené brehy Trnávky. Nezáujem zo strany zodpovedných za toto je asi zodpovedá útvar správy zelene na MÚ.
05. september 2021

Kamil Pilárik

Tento podnet som písal v 2019 Je to každý rok to isté Pýtam sa kompetentných, každý rok je potrebné vás prosiť aby ste aspoň dva krát za rok zabezpečili kosenie z každej strany takzvaného cyklochodníka od Vlárskej po Hraničnú ulicu. Je to ostuda, a mal primátor vyvodiť dôsledky Kamil

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania