Prepadliská na ulici Mýtna

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Pavol Kasala 24. januára 2014

Kedy bude prosím realizovaná generálna oprava Mýtnej ulice v Trnave. Pravidelne sa tam vyskytujú prepadliská na ceste (zhruba 2x za mesiac). Je v katastrofálnom stave a je len otázkou času, kedy sa stane vážny úraz/ dopravná nehoda. Ukážku prepadliska prikladám v prílohe. Ďakujem.

26. január 2014

Flego

Mená ľudí, ktorý zodpovedajú za stav vašej ulice nájde tu: http://www.trnava.sk/sk/clanok/predsedovia-a-clenovia-vyborov-mestskych-casti je to VMČ Trnava-juh. Tento rok je štvrtým rokom ich volebného obdobia a 10. decembra schválili už svoj štvrtý rozpočet. Koľkokrát za tie 4 roky sa boli pozrieť vo vašej ulici? Koľkokrát sa pri tvorbe rozpočtu boli spýtať či niečo nepotrebujete....?
31. január 2014

milos

O tejto komunikácii vieme. A nielen o Mýtnej. rekonštrukcia cesty stojí cca 200 000,- €. V tomto roku sme chceli realizovať rekonštrukciu Markovičovej ulice. V piatok som dostal petíciu od 22 občanov z Markovičovej, že ju nechcú rekonštruovať v takom veľkom rozsahu ako je naplánovaná a chcú zachovanie 80-ročných (aj keď podľa znaleckého posudku chorých) stromov . Žije tam približne 180 občanov.
Myslíte, že Mýtna je na tom horšie?
Po Mýtnej ulici sa často pohybujem (bývam dve ulice od nej) , takže viem v akom je stave.
Vyprosím si iróniu, či sa VMČ bolo pýtať či niečo potrebujete!
Máte predstavu, že treba klopať na brány, dvere, okná ľudí čo potrebujú?
Každý rok sa minimálne 1 krát robia "pešie" kontroly obvodu Trnava juh členmi VMČ.
Každý obvod z mestského rozpočtu má určitý obnos peňazí na rok.
Verte, Linčianska - Tulipán dostal za ostatné roky najviac. Myslím, že na Linčianskej to ľudia trochu aj pocítili. Takže funguje to, ako všetko, od výšky rozpočtu a ten vieme ako je postavený. Verte, každý by chcel mať krásne cesty, trávniky, nové fasády, bezplatné mhd, nové športoviská, , plnú zamestnanosť..... . Možno sa to dá, ale nie naraz.
nabudúce prosím o trochu korektnosti.
s pozdravom, Krištofík
31. január 2014

Flego

Predpokladám, že sa jedná o pána PhDr. Miloša K. Som rád, že ste sa ozvali pán poslanec, ak som vám krivdil budem si vaše meno pamätať pri budúcich voľbách. Je fakt, že vás osobne nepoznám, ale s vašimi kolegami nemáme najlepšie skúsenosti, takže ak budeme v budúcnosti niečo riešiť skúsime to s vami. Nie sme padlí na hlavu, aby sme si mysleli, že poslanec má čarovný prútik na riešenie všetkých problémov. Aj keď sa niečo nepodarí vyriešiť to až tak nevadí, ale volič si dlho pamätá spôsob akým s ním poslanec komunikoval.
01. február 2014

Flego

Vážený pán poslanec, naozaj chcem byť korektný a v žiadnom prípade vám nechcem krivdiť, preto som si podrobne preštudoval historické súvislosti až do roku 2006. Pri štúdiu som pochopil, prečo sa v tomto volebnom období opravuje práve Markovičova, prečo sa venuje toľko pozornosti práve Coburgovej s ktorou 23 rokov nevedel nikto pohnúť, aj to prečo sa zveľaďuje hlavne Nerudova a okolie. Ako volič strany SMER som týmito informáciami hlboko sklamaný a tak prosím aby ste v budúcich voľbách s mojím hlasom už nepočítali.
02. február 2014

miloš

Neviem, čo ste študovali posledných osem rokov. ani neviem v akých súvislostiach. Chcel som len zveľadiť život v tejto oblasti. Preferujem osobný kontakt ak máte záujem moje číslo je 0905 618 657.
13. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opravu poškodených úsekov komunikácie sme zaradili do programu realizácií na I. resp. II.štvrťrok 2015 s prihliadnutím na kapacity a poveternostné podmienky.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
29. jún 2015

Tomi

Tak ak na markovicovu boli peniaze a nechcu rekonstrukciu nech sa paci. Usetrene mozete pouzit na "druhu" najhorsiu komunikacu v casti tulipan a to na mytnu, pretoze ta ulica je naozaj v katastrofalnom stave. Ked tadial chodite asi sa slabo pozerate. Znicene chodniky, rozpadnuta a prepadavajuca sa cesta (flakovanie nevyriesi ze sa cesta prepadava), elektricke kable krizom krazom. Skuste sa objektivne pozriet na tu ulicu s otvorenymi ocami nastudujte si kolko krat bola opravovana a v akom rozsahu a povedzte ze je dobra a v poriadku

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania