Ulica Teodora Tekela-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Bohuslav Blazek 09. júla 2019

Supermarket KAUFLAND sustavne neupratuje okolie prevádzky respektive upratujú VEĽMI LAKSNE....OKOLIE AJ PRIĽAHLÉ BYTOVKY PRI VÄČŠOM VETRE ZAMORENE ODPADKAMI....PARKOVISKO SAMÉ PAPIERE A ODPADKY SKÚSTE S TÝM NIEČO SPRAVIŤ AK SA DÁ AJ DLHODOBO ĎAKUJEM BLAŽEK

10. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
neporiadok v blízkosti Kauflandu bol už uprataný prostredníctvom útvaru Malých obecných služieb MsÚ v Trnave v pondelok 8. júla 2019. Podnet pôjdu zodpovední pracovníci ešte preveriť, v akom stave je lokalita. Zároveň upozorníme firmu Kaufland na nedostatočný výsyp smetí a vzhľad okolia.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? júl 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
10. júl 2019

Bohuslav Blazek

Ďakujem dúfam že sa polepšia rovnako ako TESCO
05. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
s podnetom sme sa obrátili aj priamo na Zákaznícky manažment spoločnosti Kaufland Slovenská republika, v. o. s., kde nám poskytli odpoveď, z ktorej vyberáme:
"S Vaším podnetom sme sa obrátili na vedúceho obchodného domu, aby uvedené nedostatky preveril. Informoval nás, že upratovanie okolia obchodného domu prebieha pravidelne. Pokiaľ sa vyskytne väčšie množstvo odpadu aj ihneď. Čo sa týka odpadkov na sídlisku, ktoré roznáša vietor, nie je možné upratovať celé sídlisko, upratuje len blízke okolie obchodného domu.
Radi by sme Vám dali do pozornosti aj našu bezplatnú zákaznícku linku 0800 / 15 28 35, kde sme Vám k dispozícií v pracovných dňoch od 8.00 - 20.00 h a v sobotu od 8.00 - 17.00 h.
Ďakujeme za porozumenie a prajeme Vám pekný deň."

Mestský úrad v Trnave

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania