Ulica Chovateľská-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Juraj 15. júla 2019

Auta si neustale skracuju cestu cestickou na fotkach a nastavaju este nebezpecnejsie kolizie s chodcami ako v podnete https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/71352/pri-kalvarii-riesenie-dopravnej-situacie-nebezpecne ktory bol vyrieseny. Auta si nasli novu nelegalnu skratku. A tento krat hned ako zacina prechod do vynoveneho parcika na Strkoch. Poprosim o take umiestnenie zabran aby bolo nemozne ich odsunut alebo zlikvidovat, nie ako tie kvetinace...

15. júl 2019

Micro

Dopravnú značku mnohí nerešpektujú. Kúsok za ňou je modelové letisko...aj tam chodia autami.
15. júl 2019

Robo

Nechápem, prečo sa snažíte úplne odstaviť toto "napojenie" na obchvat. Veď týchto cca. 150 metrov cesty je súčasťou ulice, ktorá je PRIEMYSELNOU ZÓNOU ... A teraz tam už sídli aj RZP Falck, ktorých sanitky túto skratku často využívajú pri výjazdoch, v ktorých ide neraz o život.
15. júl 2019

Juraj

Lebo to ziadne napojenie nie je. Viz znacka slepej ulice a zakaz vjazdu...
15. júl 2019

Micro

Ide o toto miesto, ktoré šoféri obchádzajú a pokračujú popri Trnávke na Kalváriu. Chovateľská sa na obchvat napája úplne inde.
01. máj 2022

Simona

Štrky-riešenie dopravnej situácie-nedodržiavanie dopravných predpisov

napriek zákazu prechádza sanitka cez cestičku popri Trnávke smerom na štrky. nie je jediná.. viaceré autá využívajú túto cestu pre peších a cyklistov na svoj prejazd a skrátenie cesty.
02. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania